FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Fransk bulldog-hvalp

En fransk bulldog hvalp er en charmerende og livlig hund, som er karakteriseret ved en bred brystkasse og store ører. Franske bulldog hvalpe er især kendt for deres kærlige og venlige temperament. De er lette at træne og trives godt som selskabshunde. Selvom de har brug for moderat motion, elsker de også bare at slappe af, kæle og putte.

Læs mere i vores leksikon om racen Fransk Bulldog.

Køb fransk bulldog

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Udvid familien med en fransk bulldog-hvalp

Har du længe gået med drømmen om at forøge din familie med en hund? Det forstår vi bedre end nogen andre. Skal drømmen indfries, er du heldigvis landet det helt rette sted. Hos Dyreportal.dk finder du et af Danmarks bedste udvalg indenfor fransk bulldog-hvalpe og -hunde til salg. 

Her på siden har vi samlet alle annoncer med franske bulldogger, som søger nyt hjem. For overskuelighedens skyld har vi fremhævet de væsentligste informationer om den pågældende hund på forsiden af hver annonce. Det giver et godt overblik og gør det nemmere for dig at finde frem til din drømmehund.

Har du set dig lun på fransk bulldog som race, men vil egentlig gerne vide lidt mere inden familieforøgelsen, har vi samlet en masse viden om fransk bulldog, så du kan blive godt klædt på til at tage vare på den firbenede ven. Scroll ned på siden og læs mere i vores leksikon om racen fransk bulldog.

Fransk bulldog søger nyt hjem

Er du på udkig efter en ny hund til familien? På Dyreportal.dk har vi samlet annoncer med franske bulldogger, som søger nyt hjem. Uanset om du er på udkig efter hvalpe eller voksne hunde, så er der stor sandsynlighed for at finde din kommende franske bulldog her på siden. Se de mange franske bulldogger til salg og udvælg dine favoritter. På hver enkelt annonce kan du læse meget mere om den specifikke franske bulldog til salg, ligesom du også kan klikke dig videre til kontaktinformationer på nuværende ejer. 

Det bør du vide om fransk bulldog som race

Når man skal træffe et valg, omkring hvilken hund der skal optages som familiemedlem, er et sted at starte at sætte sig ind i de forskellige hunderacers karakteristika. En fransk bulldog har en række unikke kendetegn, som du kan læse mere om i de følgende afsnit. 

Adfærd og kendetegn 

En fransk bulldog er kendt for at være venlig, dejlig og ikke mindst en ret så charmerende hund, der har for vane at finde en bestemt favoritperson i familien, som den så knytter sig ekstra meget til. Anskaffer du en hvalp, er det en god idé at sørge for at socialisere denne tidligt med børn og andre hunde, og så vil den elske at leve et liv med rollen som husets midtpunkt. 

Racen tolererer altid familiens børn, er omgængelig og uproblematisk over for fremmede mennesker. Med dette sagt kan racens fjerne fortid som kamphund betyde, at den til tider kan finde på at optræde udfordrende overfor andre hunde. Et væsentligt karaktertræk, som man skal være opmærksom på, hvis man ønsker sig sådan en hund. 

Racen bliver 30-32 cm med en vægt på 8-14 kg.

Historie og baggrund 

Fransk bulldog som race menes at stamme fra små spanske tyrekamphunde, som kom til Paris i slutningen af 1800-tallet. Her blev de krydset med engelske dværgbulldogger, som formodes at være medbragte af tekstilarbejdere, der af bitter nød var flyttet fra England til Normandiet for at finde beskæftigelse. I 1880'erne var den slagternes og kuskenes hund, men også kunstnermiljøet og det bedre selskab faldt for den helt specielle fremtoning og karakter, som fransk bulldog-hunde besidder. Trods de europæiske rødder er fransk bulldog ikke kun at finde i Europa. Racen er gennem det sidste århundrede steget markant i popularitet og ses i dag udbredt som selskabshund over hele verden. 

Racens aktivitetsniveau

Generelt gælder det for franske bulldogger, at de er behagelige selskabshunde, som trives allerbedst i en rolig familie, og som indordner sig nemt efter familiens moderate aktivitetsniveau. Hundene er meget tilpas med ro – faktisk er de indrettet sådan, at de ikke kan holde til at gå for lange ture, hvorfor lange træningspas i modsætning til mange andre hunderacer ikke er en del af hundens pasning og pleje. 

Pleje og pasning

Racens korte og tætte pels holdes fri for løse hår med en daglig aftørring med en opvredet klud. Læbefolderne skal holdes rene, og tænderne skal jævnligt renses for tandsten, som racen desværre lider en hel del af. Grundet hundens næse kan den have problemer med dens vejrtrækning, hvilket forværres ved overvægt, hvorfor det er vigtigt at give en fransk bulldog den mængde foder, som holder den normalvægtig.

Håndtering af racen

Opdragelsen af en fransk bulldog kræver tålmodighed og venlig konsekvens, hvor man respekterer dens grænser og sjove væsen. Her kan det være en god idé at træne varieret i korte sekvenser, så hundens opmærksomhed fastholdes.


Fransk bulldog-hunde og -hvalpe til salg på Dyreportal.dk

Har du besluttet dig for, at denne hunderace er noget for sig, og vil du gerne søge mere viden om racen, har vi lavet et hundeleksikon, hvor du kan søge viden om pelspleje og karaktertræk for hunden.

Nok kan du læse dig til, at fransk bulldog-hunde har en række karakteristika, som gælder alment for racen. Dog er det værd at hæfte sig ved, at der samtidig kan ses store variationer inden for racen. Sagt med andre ord: Hver hund er sin egen – noget, du straks vil kunne mærke, hvis du tager på besøg for at møde flere forskellige franske bulldog-hunde og -hvalpe, som er til salg.