FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Find en golden retriever til salg

Leder du efter en hund, som er kærlig og tillidsfuld? Som bliver en del af familien på lige fod med jer andre, og som med garanti vil bidrage med godt humør og kærlighed? En golden retriever er den perfekte familiehund og måske lige det, du søger. Her på siden kan du se alle vores golden retrievere og golden retriever-hvalpe til salg.

 

Læs mere i vores leksikon om racen Golden Retriever.

Køb golden retriever

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Baggrundsviden om vores golden retrievere til salg

Golden retrieveren er en ideel familiehund. Med sit imødekommende og tillidsfulde temperament er den generelt venlig over for mennesker og glad for familiens børn. Hunden er kontaktsøgende og vil nyde kontakt, opmærksomhed og kærlighed fra hele sin familie.

Racen kræver opdragelse, motion og mental stimulation i sin hverdag, men ikke mere, end den gennemsnitlige hundeejerfamilie vil kunne overkomme. Der er generelt ikke store forskelle på temperament mellem hanner og tæver; begge køn fungerer i en familie og er generelt venlige overfor og enes med andre hunde af begge køn. Hanner bliver 56-61 cm, mens hunnerne bliver 51-56 cm. Golden retrievere vejer i gennemsnit 27-36 kg.

Golden retrieverens særlige egenskaber

Ud over at være ideel som familiehund bliver racen også brugt som arbejdshund, særligt i jagt. Golden retrieveren er avlet til jagt, hvor den har godt kontakt til sin fører og egner sig derfor stadig særligt godt til at blive brugt i sådanne situationer. Den er også en populær jagthund grundet dens nænsomme måde at apportere fuglene på.

I dag benyttes racen stadigvæk som jagthund og som arbejdshund ved fx politiarbejde, redning eller servicearbejde. Racen er især populær som familiehund. I nyere tider er opdrættet af denne race gået i to forskellige retninger, hvor nogle fokuserer på hundenes udseende og lydighed og typisk bruger dem til udstillinger, mens andre opdrætter arbejdshunde, der især vægter jagtegenskaberne.

Vil du vide mere, kan du læse mere i vores leksikon om racen golden retriever her.

Leder du efter golden retriever-hvalpe til salg?

Mange vil gerne købe hvalpe frem for voksne hunde, fordi det giver mulighed for fra starten at opdrage hunden på en måde, så den kommer til at passe perfekt ind i familien. Derfor finder du her på siden golden retrievere fra 8 uger, der er klar til at finde et nyt og kærligt hjem.

Golden retrieveren har stort potentiale for at blive en fremragende lydighedshund, hvis den bliver opdraget rigtigt, fra den er hvalp. Med jævnlig træning med venlighed, belønning og konsekvens er golden retrieveren en samarbejdsvillig hund, der er let at opdrage. Den er desuden generelt begejstret for de fleste former for træning. Et kendetegn ved racen er, at den er glad for at bære noget i munden, og dette kan nemt udnyttes i træningen. Desuden er de fleste hunde af denne race også glade for vand.

Leder du efter en kærlig hund, der er let at opdrage, og som med lethed vil kunne blive en del af familien, skal du se nærmere på vores golden retriever-hvalpe til salg.

Pleje og pasning af en golden retriever

Når du ser på golden retrievere og golden retriever-hvalpe til salg, skal du ud over kravene til opdragelse og motion huske at tænke på, at der også er en vis mængde pleje forbundet med at anskaffe sig en hund. Her er en golden retriever dog ikke den mest krævende.

Pelsen, der er glat eller let bølgende, har en underuld, der er godt isolerende og vandafvisende og sørger for at holde hunden varm. Hunden har beskedent mere pels på brystet og på bagsiden af benene og længere og fyldigere pels på halsens underside. Pelsen kræver ikke det store arbejde, men der er dog regelmæssigt behov for gennembørstning. Hunden fælder moderat og vil fælde mere i nogle perioder end andre. Regelmæssig børstning af pelsen vil afhjælpe fældningen, så du slipper for alt for mange løse hundehår i huset.

Se vores golden retrievere til salg på Dyreportal.dk

Leder du efter en golden retriever til salg, som du kan købe gennem en helt tryg proces og af en pålidelig sælger? Så er du kommet til rette sted. Hos Dyreportal.dk validerer vi både sælgere og købere af kæledyr for at sikre trygheden for alle parter. Alle annoncer kontrolleres af vores medarbejdere, før de lægges op på siden, og desuden foretager vi løbende stikprøver på tilfældige annoncer og har nultolerance over for falske annoncer.

Du kan se os som det sikre bindeled mellem parterne i handelen, der sikrer, at alt foregår på ærlig og redelig vis, og at alle de formidlede dyr finder frem til de helt rette kærlige hjem. Er du i tvivl om noget som helst, er du desuden altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vi håber, at du finder din nye bedste ven og et dejligt nyt familiemedlem i vores annoncer med golden retrievere og golden retriever-hvalpe til salg.