FB
Familiehund

Familiehund? 5 af de bedste hunderacer til familien

 

Boligen er skaffet, børn er kommet, og det er nu tid til at tage skridtet og anskaffe sig en hyggelig familiehund? Så er du kommet til det helt rigtige sted!

 

En familiehund er en hund, der kan klare høje lyde, højt tempo, der skal ”klappes” på særlige måder af børnene, ja en familiehund er en hund, der kan tåle det meste. Ligesom mennesker er alle hunde forskellige. Du kan derfor aldrig være helt sikker på, at en bestemt hunderace vil passe ind i din familie eller hos dine børn. Denne liste er dog en god start på at få en ide om, hvilke hunde der normalt fungerer godt med børn og som familiehunde.

 

Her får du en liste over 5 børnevenlige hunderacer, der vil passe perfekt ind i familien!

 

1. Labrador Retriever

Labrador Retriever - en loyal, venlig og legende familiehund.

Ifølge Dansk Kennel Klub er en Labrador Retriever Danmarks mest populære hunderace, hvilket betyder, at den findes i rigtigt mange familier rundt om i vores land. Så hvad gør en hunderace til en populær familiehund? En Labrador lærer hurtigt at tilpasse sig hjemmet, er let at træne og let at få plads til. Giv Labradoren masser af kærlighed, og så får du en skøn hund, der kan trætte dine børn i mange år.

 


2. Golden Retriever

En af de mest intelligente og kærlige hunderacer derude er en Golden Retriever. Hvis en Golden ikke er en familiehund, ved vi ikke, hvad der er. Ifølge Dansk Kennel Klub er en Labrador Retriever Danmarks næstmest populære hunderace. De har masser af energi at dele, kan lide at putte, elsker at gå ture og er vild med at hente ting. Lær bare dine børn til at smide ting langt og en Golden Retriever vil mere end glædeligt bringe dem tilbage. Familiehund uden lige, og de er vildt søde.

 


3. Beagle

En Beagle bliver aldrig træt af at lege med dig og dine familiemedlemmer. Det er en klog hund, der kan lide at være i bevægelse og frem for alt at hente ting og sager. En familiehund for familien, der kan lide at være aktiv.

 


4. Collie

Kan vi alle genkende hunden Lassie? Det var netop denne hund, der for over 20 år siden gjorde racen Collie til en rigtig familiehund. Collien er en uafhængig hunderace, men hellere end gerne lege med dine børn og også beskytte dem. En dejlig familiehund, der er glad for at være alene.5. Cavalier King Charles

Den skønne Cavalier King Charles er en fantastisk familie- og børnehund. Med sin lille størrelse, skulle man ikke tro det, men en Cavalier King Charles er også skabt til at være en god jagthund. De er nemme at håndtere, da de ikke er særligt store, men det er en meget blid, social og avlet til at være meget barnagtig i sin adfærd. Så hvis dette kunne være en hund for jeres familie, får en en meget legesyg og rigtig glad hund.


 

Dyreportal.dk en af Danmarks største dyreportaler

Vi håber I finder en hund som passer til netop jeres familie.
Dyreportal er en af Danmarks største handelssteder indenfor kæledyr. Du kan med sikkerhed finde lige præcis den hunderace du søger.
Følg linket her og kom direkte ind til alle hunde som sælges eller bortgives.
Se udvalget og køb hund

Udgivet: 02.10.2023