FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Hjemløse hunde til salg

Alle hunde fortjener et godt liv med alt, hvad det indebærer: en tryg base, mennesker, der holder af dem, stimulering, pleje og rigtig ernæring. Hjemløse hunde er blot hunde, der endnu ikke har fundet rammerne, hvor alt dette kan gå op i en højere enhed. Først med det helt rigtige hjem er en hund sikret en god tilværelse. Måske er det hos dig og din familie?

 

Hvis du tænker på at udvide familien med en hund, så er du i hvert fald landet det rette sted. Her kan du finde hunde, som har brug for en ny, tryg og hjemlig familie. Her på siden finder du et udvalg af annoncer med hjemløse hunde til salg, ligesom der også vil være hunde, som bortgives.

Køb hjemløse hunde

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Giv en hjemløs hund et nyt, kærligt hjem

Når du leder efter en skøn firbenet ven til familien, så kan du faktisk tit hjælpe andre, som står i en svær situation. Nogle af annoncerne her på siden er med hunde, der søger et nyt hjem på baggrund af en families erkendelse af, at de ikke kan beholde en hund. Det kan der være rigtig mange grunde til – fx skilsmisse, flytning, opstået allergi eller noget helt fjerde. Ofte er det ikke med familiens gode vilje, at hunden skal have et nyt hjem, men ikke desto mindre en nødvendighed. Det betyder ikke, at der er noget i vejen med hunden – tværtimod. Det er blot hunde, som skal finde en ny, kærlig familie at fortsætte livet hos. Vil du gerne anskaffe dig en hund og samtidig hjælpe andre, så er Dyreportal.dk et godt sted at starte. Her vil du blandt andet kunne finde hjemløse hunde, der søger et nyt, kærligt hjem.

 

Dyreportal.dk er stedet for omplacering og videreformidling af hjemløse hunde

Vi har lagt rigtig mange kræfter i at skabe en smart og funktionel markedsplads til videreformidling og omplacering af kæledyr – herunder hjemløse hunde. Leder du efter en hjemløs hund, som du kan skabe et nyt liv for, så er Dyreportal.dk altså stedet. Det er ikke bare nemt at oprette og fremsøge annoncer på hjemløse hunde, det er også forbundet med ordentlige forhold. Hos os får både køber og sælger nemlig de bedste rammer. Vi prioriterer det således højt, at sælger får de mest kvalificerede købere til deres skønne dyr, ligesom at du som køber kan føle dig sikker på, at de annoncer, du ser, er reelle. Læs mere om vores valideringsmetode herunder. 

 

 

Vi validerer vores annoncer, når hjemløse hunde bliver sat til salg

Det skal være trygt og sikkert at handle med dyr. Hos Dyreportal.dk er vi derfor meget fokuseret på, at forholdene skal være i orden, når du køber eller sælger et dyr gennem vores portal. Det er nemlig ikke bare en hvilken som helst vare, som der handles med her hos os – det er levende væsener, og de fortjener, at videreformidling sker på en god måde. Af netop denne årsag gennemgår vi alle nye annoncer med hjemløse hunde til salg manuelt.

 

Vi validerer vores annoncer med hjemløse hunde, ved at vores kompetente medarbejdere gennemgår sælgers navn, adresse, e-mail m.m. Du kan læse mere om vores sikkerhed her. Det sikrer dig imod falske annoncer og sælgere, der ikke egner sig til salg af dyr. Foruden at gennemgå alle annoncer manuelt, foretager vi også jævnligt stikprøver – det er din garanti for en tryg og sikker portal til køb og salg af dyr.