FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Hvid schæfer til salg

På dyreportal.dk kan du finde din nye hund. Har du udset dig den smukke Hvide Schæfer hund, så læs med her på siden. Nedenfor finder du dagens aktuelle salgsannoncer, og under disse kan du læse mere om den Hvide Schæfer hund. Vi har altid et stort udvalg af salgsannoncer på kæledyr, og vi håber, at også du kan finde din næste hund gennem dyreportal.dk.

Læs mere i vores leksikon om racen Hvid Schæfer.

Køb hvid schæfer

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner en Hvid Schæfer

En Hvid Schæfer stammer fra Schweiz, og går desuden under navnet Schweizisk Hyrdehund. Racen er nær beslægtet med den kendte brune Schæfer, men da den hvide farve ikke godkendes i dennes avlsforbund, har man valgt, at den hvide farvevariant har sit eget - og dermed sin egen race. En Hvid Schæfer er en smuk og elegant hund, der har samme karakteristika som den tyske schæfer, men i en hvid eller lys-creme farvet pels. Denne hund er en brugshund, og ses ofte i politiet i Schweiz. Den Hvide Schæfer er en klog, arbejdsom og modig hund, der kan tilpasse sig de fleste situationer og omstændigheder.


Hunden her har brug for en familie med kendskab til intelligente og aktive hunde, da både mental og fysisk udfordring og stimuli er afgørende for denne hunds trivsel. Den Hvide Schæfer er en stor og stærk hund, og den har et rolig og balanceret sind. Den er vagtsom og beskyttende, men den er aldrig hidsig eller dumdristig.


Derfor er en Hvid Schæfer en god familiehund

En Hvid Schæfer hund er en hundetype, der knytter sig meget til sin ejer. Det er en god og kærlig hund, og en velegnet familiehund. Hunden her er arbejdsom og initiativrig, og den passer godt med aktive mennesker, der søger et udendørsliv, hvor hunden kan være med. Den Hvide Schæfer er en selvstændig hund, og kan sagtens være alene. Dog keder den sig hurtigt, og det er ikke i hundens interesse at være indendørs for længe ad gangen.

Søger du en hund, der har let ved indlæring, og som har et væld af brugs- og træningsmuligheder, så er en Hvid Schæfer et godt bud. Denne hund kan lære tæt på hvad som helst, og den har fysik til at følge med i en sund og aktiv hverdag. Den Hvide Schæfer har ikke tendens til at strejfe eller stikke af, men er en loyal og lydig hund, der anser sig selv som værende et vigtigt element i en tryg familie. Den er god med børn og den har et godt sind.


Find en Hvid Schæfer på dyreportal.dk

På dyreportal. dk kan du løbende holde øje med, hvornår der kommer Hvide Schæfer hunde til salg. Annoncerne opdateres jævnligt, og du kan finde hunde i alle aldre og alle køn. Har du endnu ikke fundet din nye hund, så kan du overveje at oprette en købsannonce - her kan du skrive lidt om dig selv og om dine ønsker.

Måske din nye hund er derude lige nu, hvem ved? Er du meget konkret i, hvad du søger, så kan du desuden oprette en kæledyrsagent. Her fortæller du os, hvad du leder efter, og så sørger vi for, at du får besked direkte i din indbakke, når en ny annonce matcher din kriterier - for eksempel en Hvid Schæfer hvalp.