FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Kleiner Münsterlander til salg

En kleiner Münsterlander er en populær hund og måske også lige præcis det du leder efter som din næste hund til familien. På dyreportal.dk kan du søge blandt de mange annoncer der kommer frem på siden hver eneste dag og måske finde det helt rette match. Er du blot nysgerrig på at vide mere omkring racen, så kan du læse meget mere om de mange egenskaber herunder.

Læs mere i vores leksikon om racen Kleiner Münsterlander.

Køb kleiner münsterlander

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Fuglehunde i middelalderen

En kleiner münsterlander er en fuglehund eller det der også kaldes en stående jagthund i familien af hønsehunde. I middelalderen var det ganske normalt at have en fuglehund med sig når man skulle på jagt, grundet deres gode evne til at opsnuse fuglenes lokation og samtidig skræmme dem op fra krattet til syne for jægerne. De middelalderlige fuglehunde fandtes der mange af og til trods for at det er mange år siden disse stod på jorden, har de mere eller mindre ikke skiftet udseende siden. Kleiner münsterlanderen, eller den lignende hund, har efter renæssancen dog været i glemmebogen og menes at være mere eller mindre væk, men blev genopdaget af ivrige avlere, der formåede at registrere de første individer som race i 1921.


En lille tysk hønsehund

En kleiner münsterlander er en af de mindste af de populære hønsehunde. Her er der tale om en god familiehund, så længe den er vel aktiveret i løbet af dagen, da den ligesom de andre lignende hønsehunde har en hel del energi at tage af. En hønsehund er en stående jagthund, der er glad for at apportere og med den høje intelligens, så kan du nemt få din kleiner münsterlander med på en effektiv jagt. Den gode snude finder mådeholdent og selvstændigt frem til de ønskede fugle frem fra græsset.


Et tæt knyttet familiemedlem

Når du har en kleiner münsterlander i familien, så er du ej heller i tvivl om, at dette er en vaskeægte familiehund. Da den dog er en udpræget jagthund på samme tid, så er det dog kun muligt når der er tale om en aktiv familie med en masse udendørs aktiviteter og en hverdag hvor den også har mulighed for at bruge snuden. Denne race knytter sig meget tæt med familien og føler sig forpligtet til at holde skansen, blandt andet også når der kommer fremmede ind på territoriet, hvor den her kan virke en smule reserveret. Den er kendt for at være god til at tilpasse sig og være særligt glad for børn samt værende imødekommende overfor eventuelle andre kæledyr.


Det er ikke opdragelsen der skaber problemer

Når du har med en kleiner münsterlander at gøre, så er det sjældent opdragelse der skaber problemer. Det er i hvert tilfælde en race der er livlig efter at lære og som er god til at holde et godt fokus og kontakt med træneren. Den forstår hurtigt øvelserne og er i en fart klar til at komme videre til den næste. Den er dog også hurtig og kan komme til at kede sig hvis udfordringerne bliver for små. Derfor er det vigtigt med en varieret træning, der gerne også indeholder spor og apportering for at understøtte hundens naturlige instinkter.


Find en kleiner münsterlander på dyreportal.dk

Efter at have læst lidt mere om en kleiner münsterlander, så er du måske ivrig efter at find en af de små eksemplarer, da det er den helt rette hund til din familie. Du kan tage et kig blandt de mange annoncer af hunde til salg på dyreportal.dk og se om der ikke skulle være det helt rette match. Her kommer der dagligt nye hvalpe og hunde til salg, som leder efter et nyt perfekt hjem og finder du ikke hvad du søger, så opret straks en annonceagent med dine ønsker og få besked så snart der skulle være nye hunde til salg.