FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Kleinspitz til salg

Er du også vil med den lille og meget charmerende selskabshund kaldet en Kleinspitz, så er du kommet det helt rette sted hen. På dyreportal.dk er der nemlig dagligt nye annoncer med hunde til salg og her i blandt også jævnligt Kleinspitz at finde. Er du blot interesseret i at lære meget mere om den lille hund, så kan du læse meget mere herunder, hvor racens mange gode egenskaber beskrives.

Læs mere i vores leksikon om racen Kleinspitz.

Køb kleinspitz

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

En tysk spidshund

En Kleinspitz er af oprindelse tysk og egentlig også en spidshund. Den lille hund som den kendes i dag er dog ikke længere anvendt til jagt og vagthund på de mange gårde rundt omkring i landskabet og er mest af alt blot en selskabelig selskabshund. Før i tiden var den Kleinspitz vi kender i dag sammenlignet med en pomeranian, som egentlig i bund og grund er samme hund, men som senere er blevet adskilt i udseende og delt i to grupper. De oprindelige små tyske spidshunde er nogle af de første registrerede hunderacer på verdensplan og fandtes i slutningen af 1800-tallet i et stort hobetal. Senere er antallet dog faldet drastisk og det er ikke længere alle mands eje at have en Kleinspitz i hjemmet.


En trofast familiehund

Hvis du leder efter en trofast familiehund der er med på alle de aktiviteter der foregår i og omring hjemmet, så er en Kleinspitz måske det helt rette valg. Her er der i hvert tilfælde tale om en race der elsker alt og alle, så længe at der medfølger opmærksomhed, nus og kæl. Det er en trofast hund der sætter en ære i at holde øje med at alle i familien har det godt og kan også være noget gøende hvis der kommer fremmede ind på familiens domæne. Det er en hunderace der er kendt for sine gode egenskaber til at tilpasse sig omgivelserne og sine mennesker hvilket vil sige, at den sagtens kan håndtere tilstedeværelsen og kærligheden som selv de mindste børn formår at give en hund.


En hund der kan komme med overalt

Den lille hund er måske ikke så stor i størrelsen, men er til gengæld stor i udholdenhed og selvtillid. Derfor er det slet ikke noget problem at have den lille robuste hund kan sagtens gå lange ture eller tage med på stranden uden at vise tegn på træthed. Den er i bund og grund lille nok til at have med i tasken eller bilen, men stor nok til at klare fællesskab med familiens aktiviteter. En Kleinspitz elsker at lege og være i gang, men formår alligevel at være velstimuleret selv hvis der skulle være dage hvor der ikke er mulighed for de helt store fysiske udfoldelser.


Det velvillige samarbejde

Da en Kleinspitz bare er rigtig glad for sine mennesker og ønsker at opfylde alle ønskelige krav, så er dette en god kombination når det kommer til træning. Med en fast træning og varierende opgaver, så kan du godt forvente en hund der er med på lidt af hvert og som samtidig har en intelligens der gør, at den hurtigt opfanger selv de sværeste øvelser og kan blive lidt af en cirkushund hvis det ønskes. Der skal dog også tages forbehold for, at det er en meget lille hund der er tale om, i hvert tilfælde i størrelsen, og den kan derfor have let ved at blive overvægt til trods for rigeligt med motion. Belønning i forbindelse med træning bør derfor være med ros og leg frem for godbidder.


Find en Kleinspitz på dyreportal.dk

En Kleinspitz er en populær hund og derfor skal du nogle gange være hurtig når der kommer hvalpe til salg på dyreportal.dk. Er du helt sikker på at det er en Kleinspitz der skal være det nye familiemedlem, så kan du gratis oprette en annonceagent der giver dig besked som den første om, at der er kommet nye annoncer på siden og som kunne være det helt rette match til din nye bedste firbenede ven.