FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Labradoodle til salg

Er du på udkig efter en ny hund eller hundehvalp? Hos dyreportalen finder du salgsklar kuld eller hunde til salg som skal omplaceres. Vi har et enormt stort udvalg indenfor alle hunderacer. Vi har både salgsannoncer fra private sælgere og professionelle opdrættere, og her er både plads til de små hvalpe og de ældre hunde der savner et nyt hjem. Du kan helt sikkert finde dit nye familiemedlem her. Se alle salgsannoncer for Labradoodle herunder.

Læs mere i vores leksikon om racen Labradoodle.

Køb labradoodle

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Køb din labradoodle her

En Labradoodle er en af de nyere såkaldte designer racer, der de seneste år er blevet meget populære blandt hundeejere. Labradoodle er en kombination af to meget succesfulde racer - Labrador Retriever og Puddel. Selv om labradoodles er avlet for deres udseende, arver de også de bedste egenskaber fra begge racer med hensyn til sundhed, temperament osv. Labradoodle racen er hurtigt ved at tage verden med storm som en af de racer, man bare må have, derfor ser man også flere og flere labradoodle til salg. Labradoodles anses for at være hypoallergene hunde, hvilket gør dem til nemme kæledyr for folk, der har hunde allergi eller astma. Det kan siges, at Labradoodles fælder mindre end andre populære hunderacer som Labrador retriever eller Golden retriever. Der kan dog være visse individer inden for racen, der fælder mere end andre, ligesom enhver anden gruppe inden for hunderacen.Labradoodle udseende

Labradoodles er oftest mellemstore hunde med en kompakt kropsbygning og kan veje op til 30 kg. Den findes dog officielt i 3 størrelser, lille, mellem og stor, alt efter hvad den er avlet efter. Forvent at racen vokser meget hurtigt inden for det første år.

Farven varierer fra sort til brun eller helt lys afhængig. Labradoodle-øjnene er runde, mørke i farven og meget udtryksfulde. Ørerne er brede i bunden og falder fremad tæt på kinderne, når de er voksne, eller fortsætter med at stige op gennem hele livet, men aldrig helt oprejst. Labradoodle-opdrættere forsøger ofte at forkorte længden af pelsen, da et udseende med kortere pels, er mere populært.

Da en labradoodle er en blandingsrace, findes den også i forskellige pels varianter. Der er en krøllet uld pels, fleece pels og en mere lige eller bølget pels type. Den krøllet uld pels, minder mest om en puddel og er den pelstype der kræver mindst pleje. Fleece pelsen er den mest almindelige pelstype, men man kan også risikere at få en hund med mere lang bølget pels. Den variant fælder væsentligt mere end de to andre.Pelspleje af en labradoodle

Pelsen er vandafvisende og er derfor nem at pleje, dog kan en våd pels have en tendens til at filtre meget, hvilket man skal være opmærksom på. Børst pelsen igennem en eller to gange om ugen, for at forhindre, at der dannes filt klumper. Sørg også altid for, at holde din hund tør, for ikke at belaste huden under pelsen for meget. Begynd tidligt med at pleje den, så din hvalp vænner sig til at blive plejet. Fordi racen ikke fælder er det vigtigt at man et par gange om året trimmer eller groomer pelsen. Jo længere pelsen er, jo mere pleje kræver den. Hvis du har fået en labradoodle med fleece pels, er det den variant der kræver mest pleje i form af trimning eller grooming.