Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

 • Hunde Hunde
 • Katte Katte
 • Fugle Fugle
 • Akvariefisk Akvariefisk
 • Krybdyr Krybdyr
 • Gnavere Gnavere
 • Heste Heste
 • Andre Andre

Pris

Lokation

 • Hovedstaden
 • Sjælland
 • Syddanmark
 • Midtjylland
 • Nordjylland

Labradorhvalpe til salg

Findes der noget mere nuttet end en lille, plysset labradorhvalp? Vi kan i hvert fald godt forstå, hvis du påtænker at udvide familien med sådan et skønt væsen. På Dyreportal.dk hjælper vi dig godt på vej – her finder du nemlig både labradorhvalpe til salg, ligesom du også vil kunne se kæledyrsannoncer for labradorhunde til salg. Se dem herunder. Længere nede på siden vil du kunne læse mere om labradorhunde, og hvad det kræver af dig som hundeejer, når du påtænker at anskaffe dig en hvalp eller voksen hund af racen labrador.

Læs mere i vores leksikon om racen Labrador Retriever.

Køb labrador retriever

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Det kendetegner en labrador

En labrador er som bekendt en hunderace – egentlig er det kort for labrador retriever. Du skal altså ikke lade dig forvirre af de to termer i din søgning efter en labrador, da der er tale om samme hunderace.

Racen findes i tre forskellige farveversioner. Du vil både kunne se en sort labrador, en gullig/cremefarvet labrador og en brun labrador. Uanset om der er tale om den ene eller den anden labrador, vil farven som oftest være den samme over hele pelsen. Måske forbinder du primært en labrador med den gule pels, men faktisk er den sorte labrador den mest udbredte. Labradoren går for at være en stor hund, når den er fuldvoksen – den bliver mellem 55 og 62 cm høj og når en kampvægt på mellem 25-36 kg, alt efter om det er en hun- eller hanhund.

Værd at vide om labradorhunde

En labrador er et meget populært hundevalg herhjemme. Når du overvejer at bringe en labradorhvalp eller en voksen labrador ind i familien, så skal du først og fremmest vide, at du har at gøre med en hund, som elsker social kontakt. Labradoren er kendt for at være legesyg og have masser af energi – derfor skal du som ejer være klar på at kunne aktivere din labrador, gerne med mange gåture og masser af opgaver og mulighed for leg i hjemmet. Labradoren går for at være en rigtig familiehund – den elsker nemlig at være omringet af mennesker og føle sig som en del af flokken. Af netop denne årsag er en labrador ofte en nem hund at have med at gøre – der opstår sjældent konflikter med denne type hund i forbindelse med tilpasning, træning, eller når den skal omgås andre hunde.

Når du anskaffer dig en labrador, bør du være opmærksom på, at du får en hund med en stor appetit. En labrador har ikke en indbygget stopklods, når det kommer til mad, og derfor er det vigtigt, at du kontrollerer hundens indtag og vægt. Det betyder ikke, at en labrador skal være på en konstant slankekur, men blot at mængderne af mad skal modereres af dig som ejer, da labradoren ellers vil kunne komme til at æde mere, end hvad den har behov for.

Labrador til salg og køb på Dyreportal.dk

Er du på udkig efter en skøn labrador – hvad enten det er en hvalp eller en voksen hund, så er du havnet det helt rigtige sted. På Dyreportal.dk finder du både labradorhunde og labradorhvalpe til salg. Skulle du ønske at sælge din labrador, så har du også muligheden for det – du kan altid oprette en gratis salgsannonce her.

Tryghed er alfa og omega på Dyreportal.dk. Det skal være med ro i maven, når du køber og sælger dyr – og for os er det altafgørende, at sikkerheden er i orden, når der handles med levende væsener. Derfor gennemgår vi alle nye annoncer med voksne hunde til salg manuelt og foretager jævnligt stikprøver. På denne måde finder du ingen falske annoncer på Dyreportal.dk, og du kan derfor være sikker på trygt at kunne handle dit kæledyr hos os.