FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Labradorhvalpe til salg

Findes der noget mere nuttet end en lille, plysset labradorhvalp? Vi kan i hvert fald godt forstå, hvis du påtænker at udvide familien med sådan et skønt væsen. På Dyreportal.dk hjælper vi dig godt på vej – her finder du nemlig både labradorhvalpe til salg, ligesom du vil kunne se annoncer med labradorhunde til salg.

Læs mere i vores leksikon om racen Labrador Retriever.

Køb labrador retriever

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Det kendetegner en labrador

Navnet labrador er egentlig kort for labrador retriever. “Labrador” refererer til Labrador-halvøen i Canada, og “retriever” stammer fra hundens evne til hente ting og bringe dem tilbage til sin ejer. Navnene labrador og labrador retriever bruges lidt i flæng, og derfor skal du ikke lade dig forvirre af de to termer i din søgning efter labradorhunde, da der er tale om en og samme hunderace.

Labradoren går for at være en stor hund, når den er fuldvoksen – den bliver mellem 55 og 62 cm høj og når en kampvægt på mellem 25-36 kg, alt efter om det er en hun- eller hanhund. Den store størrelse skal du dog ikke lade dig skræmme af, eftersom labradoren er en af de mest kærlige og trofaste hunde, du kan finde.

Sort, gul eller brun labradorhvalp?

Racen findes i tre forskellige farveversioner. Du vil både kunne finde en sort, en gullig/cremefarvet og en brun labradorhvalp i din søgen efter labradorhvalpe til salg. Uanset om der er tale om den ene eller den anden labrador, vil farven som oftest være den samme over hele pelsen. Måske forbinder du primært en labrador med den gule pels, men faktisk er den sorte labrador den mest udbredte. Og vidste du, at et enkelt kuld labradorhvalpe faktisk kan byde på hvalpe i alle tre farver, uanset hvilken farve deres forældre har?

Værd at vide om racen, når du søger en labrador til salg

Labradorhunde er et meget populært valg herhjemme. Når du overvejer at bringe en labradorhvalp eller en voksen labrador ind i familien, så skal du først og fremmest vide, at du har at gøre med en hund, som elsker social kontakt. Labradoren er kendt for at være legesyg og have masser af energi – derfor skal du som ejer være klar på at kunne aktivere din labrador, gerne med mange gåture og masser af opgaver og mulighed for leg i hjemmet. 

Labradoren går for at være en rigtig familiehund; den elsker nemlig at være omgivet af mennesker og føle sig som en del af flokken. Af netop denne årsag er en labrador ofte en nem hund at have med at gøre – der opstår sjældent konflikter med denne type hund i forbindelse med tilpasning, træning, eller når den skal omgås andre hunde.

Labradorhunde har en stor appetit

Når du overvejer en voksen labrador eller en af vores labradorhvalpe til salg, bør du være opmærksom på, at du får en hund med en stor appetit. En labrador har ikke en indbygget stopklods, når det kommer til mad, og derfor er det vigtigt, at du kontrollerer hundens indtag og vægt. Det betyder ikke, at en labrador skal være på en konstant slankekur, men blot at mængderne af mad skal modereres af dig som ejer, da labradoren ellers vil kunne komme til at æde mere, end hvad den har behov for.

En labrador er nem at pleje

Labradoren er en race, der ikke stiller store krav til pelspleje. Pelsen er kort, tyk og kan føles lidt strid, og det er normalt ikke nødvendigt at børste en labrador. Du kan gøre det i fældningsperioderne, der finder sted to gange om året – men løse hundehår kan du ikke undgå i netop disse perioder. En labrador skal heller ikke bades, medmindre den har været en tur i en mudderpøl.

Kløerne skal klippes et par gange om året, og det er en rigtig god ide at træne din labrador til det, allerede når den er hvalp. Ellers kan det nemlig godt blive en temmelig besværlig opgave.

Find en labrador til salg på Dyreportal.dk

Er du på udkig efter en skøn labrador, hvad enten det er en hvalp eller en voksen hund, så er du havnet det helt rigtige sted. På Dyreportal.dk finder du både labradorhunde og labradorhvalpe til salg i Sønderjylland, på Sjælland, på Fyn – ja, vi kunne blive ved, for vi har hunde til salg i hele Danmark. Skulle du ønske at sælge din labrador, så har du også muligheden for det. Du kan nemlig altid oprette en gratis salgsannonce her og finde det helt rigtige nye hjem til din hund.

Tryghed er alfa og omega på Dyreportal.dk. Det skal være med ro i maven, når du køber og sælger dyr – og for os er det altafgørende, at sikkerheden er i orden, når der handles med levende væsener. Derfor gennemgår vi alle nye annoncer med voksne hunde til salg manuelt og foretager jævnligt stikprøver. På denne måde finder du ingen falske annoncer på Dyreportal.dk, og du kan derfor være sikker på trygt at kunne handle dit kæledyr hos os.

Vil du vide mere om de elskelige labradorhunde, kan du læse mere om racen labrador retriever her.