FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Löwchen til salg

Leder du efter en hund ved racen Löwchen, så er du kommer til det helt rette sted. Tag et kig blandt de mange annoncer med hunde til salg på dyreportal.dk hvis du er interesseret i at finde det perfekte match med en hunderace med ynde og charme i form af den "lille løve" som den heder oversat til dansk, den hund der engang kun var til de royale og adelige. Hvis du blot ønsker at vide mere omkring racen, kan du blot scrolle ned på siden og læse alt det gode der er at sige om denne lille, men højt elskede, hund.

Læs mere i vores leksikon om racen Löwchen.

Køb löwchen

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Adelens ædle ganger

Ja, det er ikke en hest der her omtales, men den lille løve i form af en hund ved racen Löwchen. Før i tiden var denne hunderace en ædel ganger der kun befandt sig blandt de fineste og højest rangerede i samfundet. Det er en hunderace der kan spores tilbage til middelalderen og som i det øvre samfund var meget almindelig som et symbol på status. Det er en hunderace der er nært beslægtet med de franske bichon'er der også var en populær selskabs- og skødehund for aristokraterne. Hunderacen Löwchen har eftertiden mere eller mindre gået i glemmebogen men ivrige ildsjæle har kæmpet hårdt for at få den lille charmetrold tilbage på landkortet igen.


Velegnet som førstegangshund

En Löwchen kan være et helt rette valg hvis du som førstegangsejer skal ud og lede efter den helt perfekte hund til familien. Her er der i hvert tilfælde tale om en hund der er nem at træne, elsker alle mennesker og er meget tålmodig og tolerant overfor både store og små. Det er en hunderace der elsker mere eller mindre alle aktiviteter, så længe de er i selskab med familien og ved blot en smule motion i løbet af dagen, er den ganske tilfreds med at ligge stille og roligt indendørs og putter glædeligt i sofa og seng med dyner, tæpper og opmærksomhed.


En sund og rask hund

Hvis du som så mange andre gerne vil have fingrene i en sund og rask hund, så har du et godt udgangspunkt i en Löwchen. Til trods for at der en overgang ikke helt var så mange individer i genpuljen, så er der ikke nogen kendte arvelige sygdomme der følger med den lille livlige og robuste hund. Det er en race der er kendt for at have en høj levealder sammenlignet med andre racer af samme størrelse og du kan derfor forvente en hund der kan blive i familien i mange år frem i tiden. Hvis du vælger at klippe din hund med det traditionelle Löwchen klip, så skal du dog sikre dig at der er en tilstrækkelig varm hundefrakke om vinteren og eventuelt forebyggelse af solskader om sommeren.


Find en Löwchen på dyreportal.dk

En Löwchen er en hunderace der bliver mere og mere populær verden over og der kommer da også med tiden flere individer og avlere i Danmark. Hvis du er på udkig efter en Löwchen til din familie, så kan du se om der ikke skulle være det perfekte match blandt de mange annoncer der er tilgængelige på dyreportal.dk. Finder du ikke den rette hvalp til salg eller voksne hund til videreformidling, så opret straks en annonceagent så du kan blive notificeret så snart der kommer en annonce med en hund der opfylder dine ønsker og behov.