FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Newfoundlændere til salg

Hvis du kigger på hund, måske for første gang, så er en newfoundlænder et godt sted at starte. Newfoundlændere er både rolige og nemme at holde af, og de passer ind i enhver familie, så længe man giver dem kærlighed og opmærksomhed. De er yderst tålmodige over for børn og er samtidig imødekommende i mødet med nye mennesker, så hvis du er på udkig efter en nem familiehund, fuldvoksen eller hvalp, så kan du se dine muligheder på Dyreportal.dk. Hos os har vi en samlet alle salgsannoncer ét sted - se blot alle mulighederne nedenfor. Hvis du derefter bevæger dig yderligere ned på siden, vil du kunne læse meget mere om, hvilke fantastiske egenskaber en newfoundlænder besidder, og også hvilke ting du skal være opmærksom på ved denne elskværdige hunderace.

Læs mere i vores leksikon om racen Newfoundlænder.

Køb newfoundlænder

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner en newfoundlænder?

Når de fleste tænker på en newfoundlænder, så ser de en stor hund for sig. Og ja, newfoundlænderen er blandt de største hunderacer i verden, hvor en fuldvoksen newfoundlænder normalt vejer et sted mellem 54-68 kg afhængigt af, om det er en han eller en tæve. Navnet newfoundlænder stammer fra Canada, nærmere fra øen Newfoundland. Her var dens oprindelige funktion at være trækhund, f.eks. når fiskerne skulle have hevet net op fra vandet. Med dens tykke pels kunne den klare det kolde og barske klima, og med en nærmest vandafvisende underpels kunne den også svømme og bevæge sig i det ellers kolde vand. Man vil også, hvis man kommer tæt på en newfoundlænder kunne se, at den har svømmehud mellem tæerne på poterne.

Med den tykke pels betyder det også, at man skal være grundig med kam og børste, da den i perioder kan fælde en del mere end andre hunderacer. En anden ting der kendetegner newfoundlænderen udover størrelsen er, at du nærmest altid vil finde deres adfærd rolig og godmodig.


Derfor er en newfoundlænder din bedste ven

Som sagt er newfoundlændere kendt for at være meget rolige, hvilket også gør det til en oplagt familiehund. Dens godmodighed gør, at den tåler en masse og derfor også har stor tålmodighed over for børn i alle aldre. Newfoundlænderen er også god til at tilpasse sig i forhold til, hvor meget I er hjemme til at aktivere den. Den kræver et moderat niveau af aktivitet, hvilket vil sige, at den sagtens kan nyde at ligge og slappe af derhjemme, imens man er på arbejde, men den vil også nyde at bruge en masse tid udenfor på gåture. Og de daglige gåture er vigtige for en newfoundlænder, fordi den ikke nødvendigvis bevæger sig så meget i hjemmet. Newfoundlænderen er ikke bare din bedste ven i hjemmet, men også i vandet. De plejer gerne at ville med ud og bade, når man er tæt på vandet, hvilket plejer at være et hit hos børnene. Og på grund af dens tykke og vandafvisende underpels, så behøver man ikke bekymre sig om, at den er våd, flere dage efter den har været i vandet.


Find newfoundlændere til salg på Dyreportal.dk

Er du på udkig efter en newfoundlænder eller et andet kæledyr, så kan du finde en masse muligheder inde på Dyreportal.dk. Her vil du kunne søge på newfoundlændere, både som fuldvoksne, men også som hvalpe. Tag blot et kig på vores mange salgsannoncer og find den newfoundlænder, der skal bidrage med kærlighed og glæde i dit hjem. Hvis du lige nu ikke kan finde en newfoundlænder, som er det helt rigtige match for dig, så er der flere muligheder. Den første mulighed er, at du opretter en såkaldt søgeannonce på vores side. Med en søgeannonce kan du indgive de ønsker, du har, og hvis en eventuel sælger har en newfoundlænder, der matcher dine ønsker, så kan de kontakte dig via søgeannoncen.

Den anden mulighed er, at du laver, det vi kalder en kæledyrsagent. Her modtager du en mail hver gang, der kommer en ny salgsannonce for en newfoundlænder, der matcher de ønsker, du har. Begge muligheder er lavet for, at du får den perfekte hund for dig, og begge muligheder er gratis. Så opret enten en søgeannonce eller en kæledyrsagent gratis på portalen.