FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Pyreneerhund til salg

Hvis du går med tanker om at købe en af de søde og flotte Pyreneerhunde, er du kommet til rette sted. På Dyreportal.dk kan du nemlig flere hunde af den fantastiske race. Vi har både fuldvoksne Pyreneerhunde såvel som små, søde hvalpe. Uanset hvad du er på udkig efter, kan du derfor helt sikkert finde den rette hund blandt vores udvalg. Alle annoncerne finder du lige nedenunder. Hvis du i stedet gerne vil læse lidt mere om den skønne race, kan du blot scrolle lidt længere ned på siden. Her fortæller vi alle de egenskaber, der karakteriserer en Pyreneerhund. På den måde kan du også blive klogere på, om det nu også er den rette race for dig og din eventuelle familie.

Læs mere i vores leksikon om racen Pyreneerhund.

Køb pyreneerhund

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner Pyreneerhunde?

Ved første øjekast kan du let komme til at forveksle en Pyreneerhund med en golden retriver. Pyreneerhunden, som også kaldes for norsk elghund, grå af nogle, har nemlig samme store og fyldige pels i en lys farve. Når du kigger efter, kan du dog godt se, at en Pyreneerhund har et andet udseende. For eksempel en anden type ansigt. Men vær forberedt på, at mange mennesker vil forveksle de to racer, når I går tur på gaden.

Pyreneerhunden er en skøn race, der er kendt for at være både venlig, tålmodig samt have en uovertruffen ro. Derfor er racen også fantastisk som familiehund. Hvis du har nogle børn i familien, vil du opleve, at Pyreneerhunden er meget tolerant og forsigtig omkring dem.


Racen har dog også et meget veludviklet vagtinstinkt. Derfor er de ikke altid lige opsøgende og interesserede i fremmede. Ligesådan kan hunden også gø en del, hvis nogen nærmer sig hjemmet. Hvis du derfor overvejer at anskaffe dig denne race, er det vigtigt, at du sætter tidligt ind med socialiseringen. Kun på den måde kan du få en velfungerende pyreneer.


Derfor er en pyreneer et fantastisk kæledyr

En pyreneer egner sig særligt godt som kæledyr, hvis du bor på landet. Racen har nemlig brug for en høj grad af frihed, og derfor egner den sig ikke godt til at bo i byen. Pyreneeren har også et meget uafhængigt væsen, der kan gøre det vanskeligt at lade hunden færdes uden snor. Faktisk kan du ikke rigtigt forvente, at hunden bliver på sit område, hvis ikke det er indhegnet. Hvis du derfor gerne vil have en skøn pyreneer i din familie, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i hundens behov såvel som virksomme opdragelsesmetoder.

Pyreneeren indretter sig på mange måder efter dens mennesker. Derfor vil den ofte kopiere dit aktivitetsniveau. Hvis du derfor gerne vil gå mange ture, vil hunden have et højere aktivitetsniveau – og omvendt. Racen har ikke et udtalt motionsbehov, men den har dog behov for at komme ud og opleve andet end blot sin have. Særligt som hvalp, har racen godt af at få nye indtryk. Med sin store pels har hunden også brug for at kunne opholde sig køligt. Meget gerne udendørs. Derfor vil en plads med skygge udendørs være en alletiders løsning. Hvis du har pladsen og tålmodigheden, får du den skønneste og mest loyale hund, når du vælger en dejlig pyreneer.


Find Pyreneerhunde til salg på Dyreportal.dk

På vores side formidler vi både salg og køb af Pyreneerhunde. Her kan du finde både tæver og hanhunde samt både hvalpe og voksne hunde.

Hvis du ikke finder det, som du leder efter i første omgang, har du som køber mulighed for at oprette en søgeannonce. Her kan du angive, hvad du leder efter i en hund. På den måde kan en potentiel sælger kontakte dig. Du har også mulighed for at oprette en kæledyrsagent. Her vil du få en mail i din indbakke, hvis der bliver oprettet en salgsannonce med en pyreneer, der lever op til dine ønsker og krav. Uanset om du vælger den ene eller anden metode, er det helt uden omkostninger for dig.