FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Rhodesian Ridgeback til salg

Leder du efter en Rhodesian Ridgeback, så kan du roligt læse videre her. På dyreportal.dk finder du flere hunde til salg - i alle køn og alle aldre. Siden opdateres dagligt, så det er stedet at kende, når du søger dit nye familiemedlem. Ved at rulle ned på siden her, kan du kan se de alle skønne Rhodesian Ridgeback, som netop nu søger et nyt hjem.

Læs mere i vores leksikon om racen Rhodesian Ridgeback.

Køb rhodesian ridgeback

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner en Rhodesian Ridgeback?

En Rhodesian Ridgeback stammer oprindeligt fra Afrika, hvor den er fremavlet af et mix mellem europæiske hunde og afrikanske jagthunde.

Denne hunderace er en smuk, stærk og atletisk hund med en stærk vilje og et balanceret sind. Det er en intelligent og loyal hund, der kan være skeptisk overfor fremmede, hvorfor den sommetider bruges som vagthund. Med den rette træning er det en kærlig og tillidsfuld familiehund, lige så meget som den er en god brugshund. En Rhodesian Ridgeback er en mellemstørrelse hund - den kan veje fra 30 til 40 kilo. Denne hunderace er kendt for sit mod og sin kløgt, og den har derfor brug for en ejer og en familie, der har et godt hundekendskab. En hund med en stærk vilje er fantastisk at arbejde med, men det stiller naturligvis krav til hundeføreren. En Rhodesian Ridgeback kan have vanskeligheder ved at omgås andre hunde, hvorfor en tidlig socialisering er vigtig.


Derfor er en Rhodesian Ridgeback en skøn familiehund

En Rhodesian Ridgeback er en klog og kærlig hund, og den er utrolig loyal overfor sin familie. Når du inviterer en Rhodesian Ridgeback ind i din familie, så får I alle en ven for livet. Denne hund er nem at opdrage og at lære nye ting, da den hører til de klogere hunderacer. Det er en hund, som har behov for motion og stimuli, og den passer godt ind hos den aktive familie, der tager den med på oplevelser.


Når du køber en Rhodesian Ridgeback, så får du en hund, der vil gøre meget for sin nye familie. Denne hunderace er beskyttende og vagtsom af natur, og den vil altid passe på jer. En Rhodesian Ridgeback er en selvstændig hund, som godt kan være alene hjemme. Den hidser sig ikke op, og den er at natur ikke utryg.


Find Rhodesian Ridgeback på Dyreportal.dk

På dyreportal.dk kan du nemt og hurtigt få et overblik over de hunde, der er til salg netop nu. Du kan lave en søgning på en specifik race, eller du kan søge bredt. Det er helt op til dig. Hvis du allerede har sat dig for, at din næste hund skal være en Rhodesian Ridgeback, og den rette hund ikke er til salg netop nu, så kan du altid lave en køber-profil, hvor du kan udspecificere, hvad du leder efter, samt hvad du kan tilbyde hunden.
Du kan desuden løbende blive opdateret på nye annoncer, når du laver en kæledyrsagent - her får du besked direkte, når der oprettes annoncer, der matcher dine søgekriterier. Det er er stor ting at købe en hund, og på dyreportal håber vi at kunne gøre processen så nem som mulig.