FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Ruhåret Hønsehund til salg

Har du forelsket dig i en Ruhåret Hønsehund, så er du kommet til det rette sted. Længere nede på denne side finder du alle de hønsehunde, der netop nu mangler et nyt hjem. Du kan nemt finde din nye hvalp, ung-hund eller voksne hund på dyreportal.dk. Annoncerne opdateres jævnligt og løbende. Under salgsannoncerne finder du desuden en masse information om den Ruhåret Hønsehund - jagthunden over dem alle.

 

Læs mere i vores leksikon om racen Ruhåret Hønsehund.

Køb ruhåret hønsehund

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Hvad kendetegner en Ruhåret Hønsehund?

En Ruhåret Hønsehund er en tysk jagthund, der er blevet populær verden over. Hunden her er kendt for sine gode jagtinstinkter, sin hurtighed og sin udholdenhed. En Ruhåret Hønsehund kommer i de karakteristiske tre sorte, hvide og brune farver, og er en korthåret mellemstørrelse hund. Denne hunderace er for dig, der går på jagt, eller dig, der kan lide at bruge tid i naturen, og som har plads til en aktiv hund. Hunden her har et stort behov for at aktiveres, og den nyder lange ture og udfordrende træning.

En Ruhåret Hønsehund er en jagthund af natur, og den er avlet til at kunne tænke og handle relativt selvstændigt. Disse kvaliteter kræver kløgt, hvilket denne hunderace i den grad besidder. Ønsker du ikke at bruge hunden til jagt, så er det vigtigt at have en god forståelse for hundens træning, og en god kontakt med hunden, da dens jagtinstinkt er stærkt.


Derfor er en Ruhåret Hønsehund en skøn hund - til familien og til jægeren

En Ruhåret Hønsehund er en fantastisk hund til den aktive familie, eller til jægeren, som ønsker en god og stærk jagthund. Denne hunderace kan være reserveret overfor fremmede, men tilsvarende loyal overfor sine nærmeste. En brugshund som denne vil knytte sig meget til sin ejer - den, der tager ansvar for træning og for at dække hundens aktivitetsbehov. Men en Ruhåret Hønsehund i dit liv får du en makker, du kan regne med. En Ruhåret Hønsehund er en klog og selvstændig hund, og den stiller krav til sin ejer - den har brug for meget træning og meget stimuli. Kan du give den disse ting, så er en Ruhåret Hønsehund en fantastisk hund, som vil følge dig i tykt og tynd. Har du et aktivt liv, hvor du er meget afsted og bruger tid på friluftsliv, og har du mulighed for og lyst til at have din hund med, så vil denne hunderace være et oplagt valg.

 

Find en Ruhåret Hønsehund på Dyreportal.dk

På dyrportal.dk kan du nemt og hurtigt få et overblik over, hvilke hunde af racen Ruhåret Hønsehund der lige nu er til salg. Brug gerne vores søgefunktioner for at indsnævre din søgning, eller se dig lidt omkring for et større overblik. Hvis ikke den helt rigtige hunde er til salg lige nu, så kan du altid oprette en købsannonce. På den måde kan sælgerne kontakte dig direkte, når de ser din søgeprofil.


Du har desuden mulighed for at oprette en kæledyrsagent - så sørger vores system for, at du får besked direkte i din indbakke, når en Ruhåret Hønsehund, der passer på dine kriterier, sættes til salg. Du ønskes held og lykke med at finde din nye hund.