FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Skægagame til salg

Skægagamer er dyr der findes i den frie natur, men som der også er mange der har kendskab til, eftersom de flittigt går rundt i terrarier verden over. De har nemlig et helt fantastisk temperament, sammenlignet med andre øgler og krybdyr. Her er det muligt at håndtere dem en smule, faktisk endda gøre dem håndtamme med lidt tålmodighed og fodre dem fra hånden. Skægagamer spiser en hel del planter, men ellers elsker de når der er insekter til stede og gerne melorme som er fyldt med energi. Den store madglæde gør dog også, at skægagamer i fangenskab har tendens til at blive en anelse for tykke, hvilket kan ses på, at halen bliver en anelse for bred.

Læs mere i vores leksikon om racen Skægagame.

Køb skægagame

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Skægagamer stammer oprindeligt fra Australien

Det er Australien du skal tage til, hvis du gerne vil opleve en almindelig skægagame i den fri natur. Det er også derfor at de nogle gange har en anelse rødligt skær, netop for at kunne camouflere sig bedre i det mørkerøde sand der findes inde på de tørre områder midt i Australiens ørkenlandskab. De var en overgang tæt på at uddø, men heldigvis er de kommet stærkt igen og lever nu i bedste velgående på de Australske jorde. I dag er de populære i det meste af verden, dog ikke som frie dyr, men som terrariedyr og det er forholdsvist nemt at finde en skægagame til salg i Danmark.


En skægagame er et godt valg til nybegyndere

Hvis du ikke har haft terrarie før og ikke har det helt store kendskab til øgler og krybdyr, så er en skægagame et rigtig godt sted at starte. De er nemlig utroligt nemme at passe og kan endda håndteres og tages hånd om af børn. Her er det som regel med stor fornøjelse, at hele familien er med til at fodre de små dyr, der bliver omkring 60 cm lange. Dette betyder også, at du ikke nødvendigvis behøver verdens største terrarie, for at kunne have en skægagame gående.


Når du har skægagamer har du også insekter

Du skal ikke være skræmt fra vid og sans af insekter, i hvert tilfælde ikke hvis du gerne vil have en skægagame i hjemmet der skal have det godt. For de små øgler elsker insekter. Nogle gange kan de være nogle sære skabninger, der har helt særlige præferencer til deres mad. Nogle individer vil ikke spise deres insekter medmindre de er levende foderdyr og derfor kan du med fordel have et lille terrarie ved siden af din skægagame, hvor du selv lærer at avle din insekter. Du kan dog også tage i dyrehandlen og købe insekter der er levende og beregnet til foder af øgler.


Det er nemt at fodre en skægagame i haven

Det er ikke fordi at du skal lukke din skægagame ud i haven når den skal spise, men det er bestemt ikke noget problem at forsyne det lille væsen med planter og ukrudt som du alligevel har stående og gerne vil af med. En af de store favoritter er mælkebøtte blomster og blade, men ellers er mere eller mindre andre hvad du kan finde i haven et hit. Skægagamer er nemlig afhængige af at kunne spise en hel del grønt, blandt andet for at optage de vitaminer og mineraler som de har brug for. Endda vil de også elske dig, hvis du formår at smide lidt frugt ind i terrariet engang imellem.


Skægagamer har en stor personlighed

Dem der har haft skægagamer gående derhjemme og måske endda har haft fornøjelsen af mere end en af slagsen vil sige, at skægagamer har en stor personlighed. De er i hvert tilfælde meget forskellige, men har dog alligevel alle som udgangspunkt en behagelig og meget stilfærdig måde at agere på omgivelserne. Nogle mener endda, at de kan kommunikere med deres skægagame, der kender klokken, spisetiderne og hvornår det er tid til at gå til ro om aftenen. En skægagame er derfor til sjov for hele familien og velegnet som førstegangs krybdyr i et terrarie.

Du kan købe eller sælge skægagamer på dyreportal.dk

Er du også blevet enig med dig selv om at det er på tide at du anskaffer dig en af de finurlige skægagamer? Så kan du måske finde den på dyreportal.dk. Her er det nemlig muligt at sælge eller købe alle slagsen dyr og da der er en hel del skægagamer derude, så er det måske slet ikke så svært at finde. Det samme gælder hvis det er tid til at din skægagame skal finde et nyt hjem, så kan du kvit og frit sætte den til salg på dyreportal.dk