FB
Tilbage til alle racer

Leksikon: Skægagame

Læs om krybdyrarten Skægagame på Danmarks fedeste dyreleksikon. Vi har lavet en korrekt beskrivelse af alle krybdyr. Få alle informationer ved at klikke herunder. Scroll længere ned på siden for at se ikoner med krybdyrets karaktertræk og for at blive klogere på Skægagames sind, pleje og historie.

Læs mere
Skægagame

Karaktertræk for en Skægagame

Køb eller sælg denne race

Køb denne race Sæt denne race til salg

Danmarks største dyreleksikon

Her kommer til at stå en fuld beskrivelse af racen Skægagame.Hos dyreportal.dk har vi sat os for at lave et komplet leksikon med alt den viden man har brug for om alle krybdyrarter. I dyreleksikonet kommer vi til at have 8 kategorier som dækker alt fra krybdyr til akvariefisk og meget mere. Det bliver en kæledyrsguide med fakta og sjove facts. Har du nogle gode ideer til forslag hvad vi kunne skrive eller anden vigtigt viden du synes vi skal vide kan du altid oprette en supportsag og dele viden med os. På siden vil der være placeret et billede af kæledyret i højre side sammen med en kort beskrivelse af kæledyret. Under har vi lavet karaktertræk for dyret med fede moderne ikoner hvor vi har erstattet stjerne med poter alt efter karaktertækket. Vi gælder os til at komme i gang og få lavet Danmarks mest gennemførte og bedste dyreleksikon.

Hvordan sikrer I jer at viden om dyret er korrekt

Vi fakta tjekker alt indhold vi publicerer på ”hjemmesiden”, inden vi udgiver det på leksikonet, alt bliver simpelthen ”gennemgået” for at sikre kvaliteten er i top og at den viden vi videregiver til vores bruger, er korrekt. Som vi skriver ovenover, elsker vi når vores bruger deler deres viden med os, på den måde får vi ny og spændende viden, som andre kan få nytte af.

Hvornår og hvor lang tid går der før det er færdigt?

Vi har ingen deadline for hvornår det samlet leksikon skal udgives, vi vil gerne lave et produkt hvor kvaliteten bliver sat i forreste række, derfor lover vi intet tidspunkt men skynder os så meget vi kan. Vi vil løbene offentliggøre beskrivelser for forskellige racer. Vi gælder os til at vise jer det færdige resultat engang i fremtiden. Har du allerede besluttet dig og ved hvilken hundehvalp du søger, kan du klikke her for at krybdyr og se udvalget indenfor hunderacen: Skægagame.

Sælg din krybdyr gratis

Leder du med lys og lygte efter en portal, hvor du kan sælge dit eller dine kæledyr. Hos dyreportal.dk kan du oprette en gratis annonce, det er nemt og enkelt, man kan være i gang på under 5 minutter. Vi matcher køber og sælger indenfor de bedste rammer.
Opret en gratis dyreannonce her

 

Vidste du godt:
De kan faktisk blive helt til 9-12 år gammel. Derfor skal man være forberedt på at det er et kæledyr som følger en i mange år frem, inden man køber en. Den bliver omkring 60 cm lang.

Skægagame til salg

2770 Kastrup
Skægagame ungdyr Hypo Cawley Super Red
Køn
Race
Skægagame
Alder
Alder
-
Salgsklar
Salgsklar d.
Nu
Pris: 1.198 kr.
2770 Kastrup
Skægagame Hun Rødlig (Pogona vitticeps) 30 cm
Køn
Race
Skægagame
Alder
Alder
-
Salgsklar
Salgsklar d.
Nu
Pris: 1.200 kr.
2770 Kastrup
Dværgskægagame ungdyr (Pogona Henrylawsoni)
Køn
Race
Skægagame
Alder
Alder
-
Salgsklar
Salgsklar d.
Nu
Pris: 1.395 kr.