FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Køb din boomer her

Er du på udkig efter en ny hund? Så er Dyreportal.dk det perfekte sted at være. På denne side kan du finde mange forskellige hunderacer til salg. Vi har både salgsannoncer fra private sælgere og professionelle opdrættere, og her er både plads til de små hvalpe og de ældre hunde der savner et nyt hjem. Du kan helt sikkert finde din nye hundehvalp her. Se alle salgsannoncer for Boomer herunder.

Køb boomer

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Boomer Hund til salg! Lær racen at kende

Hvis du ønsker at være med på den helt nye bølge af hunderacer, er en Boomer hund et godt valg. Racen er nemlig en ny race der er fremavlet mellem de rene racer indenfor Malteser og Shih Tzu racerne. Da racen er en krydsning, som stadig er ung, er der ingen garanti for hvilken sind den får, men racerne den er krydset af, har lidt samme sind.

 

Denne krydsning går også under navnet Malchi, men bliver ofte kaldt Boomer, da racen blev opdaget i en Hollandsk TV serie i 80’erne, hvor den havde det navn. Da det er en ret ny blandingsrace herhjemme, er det ikke muligt at få sin hvalp ført i stambog, hvis man ønsker det.Boomer hund, udseende og pleje

Racen her, er en lille race og kan, som voksen, veje et sted mellem 3 og 7 kg og blive et sted mellem 20-28 cm. Da det er en blanding er spændet lidt større, end ved rene racer, da man ikke kan garantere en vis størrelse, når krydsningen er så ny.

 

Ligesom med hundens størrelse, kan pels type og farve også variere. Mange vælger at få denne race klippet i den moderne “bamseklip”, så de ligner små uldne bamser. Hvis man lader deres pels gro, vil de kunne få langt hår. Får at det genere hunden mindst muligt, sætter mange ejere et lille elastik i pandehåret. De fleste hunde af denne race er lyse i pelsen, fra helt hvid til en mere brunlig farve og gerne flere farvenuancer på en gang. Men nogle går også over i en helt sort farve.

 

Da hunden ikke fælder, skal man være opmærksom på at den kræver en del pelspleje, som ved mange andre små selskabshunde. Det betyder trimning og bade jævnligt. Det er vigtigt at have med i sine overvejeser, når der er en boomer hund til salg. 

 

Som med mange andre små hunde, skal man også være opmærksom på tandpleje og neglepleje. Især tænderne på små hunde er mere sarte og kræver derfor jævnligt tandbørstning og indimellem en grundig tandrensning hos dyrlægen.

 

En så opmærksomhedssøgende race som denne, kan man også have en tendens til, at forkæle med godbidder. Men da en Boomer er forholdsvis lille, skal man være meget opmærksom på overvægt og det er derfor et god idé at minimere forkælelsen på det punkt.

 


En Boomer sind og aktivitetsniveau.

Denne hund klassificeres som en selskabshund, det betyder at det er en hund der trives bedst med meget menneskelig kontakt og socialt samvær. Da det er en lille hund kræver den ikke så meget motion, men det er alligevel en meget aktiv og legesyg hund. Derfor er det vigtigt at stimulere den dagligt, med leg og aktivitet. Aktivitet kan være i form af træning, da en Boomer vil være meget lærenem og er lydhør overfor sine mennesker.

 

En Boomer har et meget mildt sind og omgås nemt andre mennesker og dyr, hvis den er vænnet til det fra hvalp. Samtidig skal man forvente, at den vil søge kontakt hele tiden, så man skal være klar på, at kunne give den opmærksomhed. Hvis det er muligt at have den med, for eksempel på arbejde, vil det være en god idé med denne race.

 

Små racer som denne er også kendt som cirkushunde, da de elsker at lave tricks. S hvis du har mod på det, kan man få meget sjov ud af denne lille hund og underholdningsværdien er i top.

 

For at vende tilbage til den Hollandske TV serien, hvor racen først blev opdaget, er det tydeligt at vi har at gøre med en hund, der er god til at lære. I serien er der eksempler på hvordan hunden gemmer sig i et skab, hiver en anden hun ud af en bil og endda ligger noget i en postkasse. Sammen med dens bløde puffede udseende, er der ikke noget at sige til, at det er en race mange falder for.Passer den ind i min familie?

Da en Boomer hund er en selskabshov, med stort behov for kontakt, vil racen ikke egne sig til den moderne travle familie. Hvis du derimod arbejder hjemme, eller har mulighed for at tage hunden med på arbejde, vil den i høj grad trives hos jer.

 

Da det er en let omgængelig race, vil børn i familien også nyde godt af hunden. Dens legesyge sind gør at hund og børn vil kunne få glæde af, at underholde hinanden. Dens lille størrelse gør også, at større børn nemt kan hjælpe til med at passe hunden og eksempelvis gå tur eller lære den nye tricks.

 

Det man skal være opmærksom på, ved at have sådan en boomer hund som børnefamilie, er den store pelspleje. Hvis hunden er meget ude at lege eller der er klistrede børnefingre der rører ved den, skal man forvente at få den i bad ofte. Samtidig kan det anbefales at der afsættes penge i budgettet til pelspleje hos en professionel, hvis man ikke selv har mod på at trimme hunden ofte.

 

Når du finder en Boomer hund til salg, er det vigtigt at huske at du fåre n følgesvend de næste mange år. Denne race kan nemlig blive op til 15 år gammel, med rette pleje.