FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Boston terrier

Skal vi hjælpe dig med at finde dit nye familiemedlem? Hos dyreportal.dk har vi stort udvalg af racer som sælges i Danmark, du kan uden tvivl finde det du søger her.

Her på portalen har vi både private hundesælgere men også professionelle opdrætter som sælger sine kuld gennem os. Hvis du kigger længere nede, finder du alle vores dyr som er til salg indenfor denne Boston terrier.

Læs mere i vores leksikon om racen Boston Terrier.

Køb boston terrier

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.Baggrundsviden om racen

Boston terrieren er en aktiv, opmærksom og selvbevidst hund, som er yderst hengiven over for familien. Den er stortset altid parat til at lege, og den er meget overbærende med familiens børn, og den har samtidig også et stort beskyttelses-gen overfor børn hunden er tæt knyttet til. Racen er noget vagtsom uden at være gøende, men parat til at forsvare sit område, hvis der skulle opstå sådanne situationer, hvor det skulle blive nødvendigt. Racen er alts meget omgængelig over for mennesker, men kan optræde udfordrende overfor andre hunde, så det skal man være lidt opmærksom på. Racen kræver nogen hunde-erfaring, men ellers er det lige til at have med at gøre.

 

Racen skal tidligt vænnes til fremmede mennesker og hunde, da den kan være rimelig egenrådig og ikke særlig udadvendt overfor mennesker, som den ikke kender. Udover dette behøver racen også en hel del motion og mange opgaver, som stimulerer den mentalt og holder den beskæftiget. Racen trives bedst i selskab med sin familie, som den helt klart holder meget af. Den nedstammer formentlig fra de krydsninger mellem bulldog og terrier, som blev brugt ved tyre- og hundekampe i Storbritannien i 1800-tallet. Hundekampe var også en populær ”forlystelse” i havnebyen Boston i USA, og fragtskibe har sikkert bragt hunde med over fra England. Udviklingen til nutidens lette og elegante selskabshund begyndte i New England i 1860'erne, og racen blev anerkendt i 1893. Kamplysten er stadig til stede i behersket form, men den er i dag ikke noget stort problem. Racen kan blive op til 38 cm med en vægt på 11 kg, og racen er derfor en lille kompakt hund, hvor man skal være varsom i forhold til overvægt, og derfor bør den fodres anstændigt, da overvægt nemt kan skade hundens led og knæ især.

 


Racens aktivitetsniveau

Racen er som regel meget glad for at få lov til at bevæge sig frit, og den er en udholdende løber, hvis vejret er til den. Hunden holder forholdsvis god kontakt til sin ejer, og løber sjældent væk. Det er yderst vigtigt at sørge for at undgå konflikter med andre hunde, da den ikke giver op, og det er meget stressende for alle parter.

 


Pleje og pasning

Pelsen på hunden er kort og glat, glansfuld og fin i strukturen. En daglig aftørring med en opvredet klud holder den fri for støv og løse hår, som ellers har det med at bore sig lodret ned i tæpper og møbler og er vanskelige at fjerne, hvis man ikke holder det ved lige. Hold læbefolder og øjne omhyggeligt rene, for at undgå infektioner hos hunden, som kan være til stor gene.

 


Håndtering af racen

Racen er meget lærenem, og den lærer med glæde alt, hvad ejeren har lyst og tålmodighed til at lære den. Den egner sig blandt andet rigtig godt til agility. Træn venligt og konsekvent i korte, varierede og tempofyldte sekvenser fra den er hvalp af. En kropssele passer bedst til hundens bygning, og så har man også bedst kontrol over hunden i enhver situation.