FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Engelsk bulldog-hvalpe

En engelsk bulldog – også kaldet en old english bulldog – kendes på sin kraftfulde kropsbygning, korte snude og udtryksfulde ansigt. Som mange andre racer er engelsk bulldog-hvalpe legesyge, kærlige og venlige. De trives bedst i et roligt og kærligt hjem, hvor de kan få masser af opmærksomhed og omsorg. Er du på udkig efter en loyal følgesvend at kaste din kærlighed på, kan en engelsk bulldog-hvalp meget vel være den rette for dig og din familie. Se vores annoncer for old english bulldog-hunde til salg her på siden.

Læs mere i vores leksikon om racen Engelsk Bulldog.

Køb engelsk bulldog

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Find en engelsk bulldog til salg på Dyreportal

Leder du efter en alsidig og selvstændig hund, er racen engelsk bulldog et godt bud. På denne side har vi samlet alle vores annoncer med engelsk bulldog til salg – der vil både være annoncer med salgsklare voksne engelsk bulldogger og engelsk bulldog-hvalpe fra private sælgere og godkendte opdrættere. Påbegynd udvidelsen af familien allerede i dag, ved at klikke ind på en annonce, som opfylder dine krav og kontakt dernæst sælger, hvis du er interesseret i at besøge hunden.

Vil du gerne læse mere omkring racen, har vi lavet en beskrivelse af old english bulldog-hunde og -hvalpe, som klæder dig på inden du træffer beslutning om dette er hunderacen for dig. Læs mere i vores leksikon om racen old english bulldog.

Tryg handel med verificerede sælgere ved køb af old english bulldog-hvalpe på Dyreportal 

Alle opdrættere og private sælgere, som du finder her på Dyreportal, er verificerede, så du kan være sikker på en tryg handel. Vi har nultolerance over for falske annoncer. Derfor gennemgår vi alle nye annoncer manuelt med et valideringstjek, inden de endeligt kommer ud på vores hjemmeside. Derudover foretager vi stikprøvekontroller hver dag af tilfældige annoncer, så vi proaktivt kan stoppe falske annoncer. Du kan læse mere om, hvordan vi gør det sikkert for dig at købe dit næste kæledyr hos Dyreportal her.

Alle annoncer, som fremgår her på siden, er med sunde og velplejede hunde, der kommer med de nødvendige papirer og vaccinationer. Dog skal du selv sørge for at få videregivet dette fra sælger, da vi kun formidler kontakten mellem køber og sælger og derfor ikke har noget med den endelige handel at gøre. 

Pris på en engelsk bulldog 

Prisen på en engelsk bulldog varierer afhængigt af flere faktorer, herunder om hunden har  en stamtavle eller ej. Hunde med stamtavler, der dokumenterer deres oprindelse og blodlinje, har ofte en højere pris. Andre faktorer, der kan påvirke prisen, inkluderer hundens sundhed, temperament og forældrenes kvaliteter. Prisen kan derfor variere fra få tusinde til mange tusinde kroner alt efter den enkelte hund og dens særlige egenskaber. Det er vigtigt at huske, at en hund ikke kun koster en købspris, men også har omkostningerne ved pleje, fodring og sundhedspleje i løbet af hundens liv.

Få en loyal og kærlig følgesvend

Hvis du er på udkig efter en hund, der er stærk, intelligent og loyal, så er old english bulldoggen det perfekte valg for dig. En old english bulldog er særligt kendt for sin loyalitet og kærlighed til sin ejer. Den er også en hund, der trives godt i familiemiljøer og er venlig overfor børn og andre dyr. Så hvis du er på udkig efter en følgesvend, der vil elske og beskytte dig og din familie, så er en old english bulldog det perfekte valg.
 

Find din nye bedste ven – se vores old english bulldog til salg 

Vi er her for at hjælpe dig med at finde den perfekte old english bulldog til dig, din familie, dit hjem og din livsstil. Tag et kig på vores mange annoncer for at se vores tilgængelige hvalpe og læs gerne mere om racen og dens karakteristika i vores leksikon. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din nye bedste ven!