FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Køb din engelsk bulldog her

Er du på udkig efter en ny hund? Så er du havnet det hele rigtige sted. Her på siden kan du finde mange forskellige voksne hunde og hvalpe til salg. Vi har både kæledyrsannoncer fra private sælgere og professionelle opdrættere, og her er både plads til de små hvalpe og de ældre hunde der savner et nyt hjem. Du kan helt sikkert finde din nye bedste ven her. Se alle salgsannoncer for Engelsk bulldog herunder.

Læs mere i vores leksikon om racen Engelsk Bulldog.

Køb engelsk bulldog

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.


Baggrundsviden om racen

En engelsk bulldog er et fantastisk dejligt væsen, som man helt automatisk bare vil holde ubetinget af. Noget af det mest karakteristiske ved en engelsk bulldogs udseende er dens skønne hoved. Racen har typisk et meget stort hoved med en flad snude. Derudover er den oftest et udpræget underbid, der ikke er til at overse, men som samtidig er yderst charmerende. Hovedet er forholdsvis bredt, hvilket også går igen med den meget brede kæbe, som racen har. Generelt er hunden kendt for at have en del hud, der samler sig i folder - eller rynker om man vil. Det gælder især i hovedet. Derudover har den en forholdsvis kraftig og muskuløs krop, dog med meget korte ben, som automatisk får racen til at se lidt tæt ud. Engelsk Bulldog er på trods af sit lidt “hårde” udseende en venlig og blid hund, som er god som dagen er lang. Racen egner sig godt som familiehund og særligt til en mindre aktiv familie, da den ikke kræver særligt meget motion, og egentlig bare har det godt med at slappe af og nyde livet. Engelsk bulldogs er let at opdrage og en fremragende børnehund med meget høj tolerance, og dette gør også racen til den oplagte familiehund. På grund af dens korte snudeparti, kan den opleve vejrtrækningsproblemer i varmt vejr og det er derfor vigtigt, at den ikke anstrenger sig for meget i form af hård motion. En Engelsk bulldog er en kærlig og dejlig hund, som i den grad elsker at tilbringe tid sammen med dens familie. Man skal dog vide at det er en hund med egne meninger, og den kan være en anelse stædig. For at undgå dominans skal den opdrages med bestemt hånd og med fokus på gensidig respekt. Som hvalp er en engelsk bulldog fuld af energi, men med alderen bliver de mere rolige og sløve. En engelsk bulldog er en venlig og charmerende hund. Med dens rødder i kamphunde-sporten kan den også blive meget vred, hvis den provokeres, så det skal man altså undgå. Den kan skiftevis være overstrømmende glad, kærlig og egenrådig, grænsende til det stædige - men den er aldrig utilregnelig.

 

En daglig gåtur i roligt tempo, gerne i spændende omgivelser, opfylder den voksne hunds motionsbehov, da den ikke har det store aktivitetsniveau. Den kræver til gengæld et godt socialt liv som familiens ubestridte midtpunkt, og den vil helt klart trives med det også. Oprindeligt er en engelsk bulldog avlet til at være en kamphund. Der er derfor mange, der stadig frygter en engelsk bulldog og dens temperament. Med tiden er der dog blevet skruet gevaldigt ned for en engelsk bulldogs temperament, og der er som regel ingenting at frygte med denne race. Man skal dog være opmærksom på, at man får den opdraget fra start, da det at være kamphund er noget som ligger i dens instinkt. Du skal derfor være konsekvent fra start for at vise, hvem det er, der bestemmer. En engelsk bulldog gør som sådan ikke særlig meget. Den er vagtsom, og den kan fungere som en rimelig god vagthund, men den vil som regel ikke gøre noget. En engelsk bulldog kan sagtens fungere i en familie, også hvor der er børn til stede. Det er nemlig en kærlig og pålidelig hund, der elsker at bruge tid med sin ejer og familien. Den vil også gerne leve sammen med andre hunde, især hvis de også er engelske bulldogs. Racen vil også sagtens kunne leve sammen med andre dyr som katte. Racen bliver omkring 35-40 cm med en vægt på op til 25 kg.Racens aktivitetsniveau

Racen er individualist, og der er store variationer inden for racen i form af temperament og adfærd. Hunden skal dog aldrig udsættes for belastende aktivitet, da den kan rammes af åndedrætsbesvær især på varme sommerdage, og det kan være en ret så ubehagelig oplevelse for hunden.

 


Pleje og pasning

Racens korte, fine og glat tilliggende pels holdes nemt fri for løse hår med jævnlig børstning. De dybe hudfolder, især på hovedet, og de voldsomme læbefolder skal altid holdes rene og tørre for at undgå hudirritationer og andre gener.Håndtering af racen

Racen kræver en hel del tålmodighed at opdrage, men man når langt med belønning og træning i korte sekvenser.