FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Køb din bull terrier her

Er du på udkig efter en ny hund? Så er du havnet det hele rigtige sted. Her på siden kan du finde mange forskellige hvalpe til salg. Vi har både salgsannoncer fra private sælgere og professionelle opdrættere, og her er både plads til de små hvalpe og de ældre hunde der savner et nyt hjem. Du kan helt sikkert finde din nye bedste ven her. Se alle salgsannoncer for Bull terrier herunder.

Læs mere i vores leksikon om racen Bull Terrier.

Køb bull terrier

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.Baggrundsviden om racen

Racen er meget modig og fuld af liv og glade dag. Racen elsker sjov og leg - især med andre mennesker og artsfæller. Racen er meget nem at håndtere og have med at gøre, da den er modtagelig for opdragelse, og den er nem at præge, trods den er stædig. Racen er generelt set meget venlig mod andre mennesker og hunde, og alle vil nemt komme til at holde af hunden. Det er en primært familiehund, som egner sig super godt til formålet. Generelt er vagtegenskaber ikke udbredt i racen, men den vil dog stadig altid beskytte sin familie. Den knytter sig sjældent til en enkelt eller få personer, men er derimod meget glad for og tryg ved fremmede mennesker. Med denne race har du en livsnyder og humørbombe samlet i en pakke, og derfor er det aldrig er kedeligt at bo sammen med hunden. Den er modig, velafbalanceret, livfuld, elsker sjov og leg, og dens væsen spænder bredt og favner mange modsætninger.

 

Racens beskrives bedst og kort således: En stærk og relativt aktiv hund, som har behov for rigelig og nær kontakt med familien for at trives. Den har brug for daglig aktivering og moderat motion, og den vil derfor trives rigtig godt i en aktiv familie. Bull Terrieren blev skabt som selskabs-/udstillingshund og introduceret i England i 1862 (27 år efter hundekampe blev forbudt), hvor den blev omtalt som "The New Bull Terrier", idet den adskilte sig fra de hidtil kendte "bull and terriers". Den engelske bulldog, dalmatineren og den nu uddøde engelske hvide terrier var hovedingredienserne. Racens størrelse kan variere, og den kan veje op til 38 kg.


 

Racens aktivitetsniveau

Racen er en dejlig familiehund, som er god mod børn, men den kræver at blive respekteret og værdsat allerede fra tidlig hvalpealder. Den bryder sig generelt ikke om at blive irettesat, og racen elsker ros og anerkendelse, når den har gjort noget godt. Racen er meget selvbevidst, og det er derfor den er så sårbar over for hårdhændet behandling, som den virkelig ikke bryder sig om. Dens utrolige dejlige væsen udfordrer og udvikler dens mennesker, og samtidig elsker den alle og er overbevist om, at alle elsker den. Den knytter sig sjældent til en enkelt eller få personer, men er derimod meget glad for og tryg ved fremmede mennesker. Af ovenstående grund egner racen sig hverken som en hund der er overladt til sig selv for det meste i en hundegård eller som vagthund.

 

Pleje og pasning

Racens pels er kort, tæt tilliggende, hård og glansfuld. Om vinteren kan den have en smule underuld. Som alle korthårspelse fælder den en del, og de hvide hår ses tydeligt på alting. Daglig børstning af pelsen anbefales, men det er ikke noget større arbejde.

 

Håndtering af racen

Racen er både stædig, vedholdende og ikke speciel lærenem. Det kræver en stor portion kærlighed, konsekvens og tålmodighed at opdrage racen. Ejeren skal have viden om hundes adfærd og opdragelse samt investere rigeligt med tid og energi i hundens prægning og aktivering, for at opnå det bedst mulige resultat med racen.