FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Chesapeake bay retriever

Skal vi hjælpe dig med at finde dit nye familiemedlem? Hos dyreportal.dk har vi stort udvalg af salgsklare hvalpe som sælges i Danmark, du kan uden tvivl finde det du søger her.

Her hos os har vi både private sælgere men også professionelle opdrætter som sælger sine kuld gennem os. Hvis du kigger længere nede, finder du alle vores annoncer indenfor denne Chesapeake bay retriever.

Læs mere i vores leksikon om racen Chesapeake Bay Retriever.

Køb chesapeake bay retriever

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.Baggrundsviden om racen

Racen stammer fra USA og er en aktiv hund som i den grad elsker vand. Dens høje intelligens og store alsidighed som racen besidder gør, at den anvendes som jagthund, servicehund og redningshund. Primært er racen en helt igennem fantastisk jagthund, som også er meget hengiven overfor sin familie. Det gode ved racen er at den kan være alene eller i flok, og det bør helt klart fremhæves i beskrivelsen af hunden. Racen er god til at beskytte sin familie, og de mennesker den har kært generelt.

Racen er en yderst udpræget arbejdshund, som indeholder meget selvsikkerhed, og racen kan være udfordrende at have med at gøre. Racen er generelt omgængelig og flink over for fremmede mennesker og andre hunde - især andre artsfæller. Den vil altid forsøge at gøre sit bedste for at beskytte sin familie og territorium. Den vil falde godt til i en aktiv familie, der er indstillet på at tilfredsstille dens trang til beskæftigelse, men den trives ikke som udelukkende selskabshund, da racen hurtigt vil komme til at kede sig, hvis den ikke bliver aktiveret rigeligt. Racen er en kraftfuld hund, som har brug for meget fysisk motion med mulighed for at bevæge sig frit - gerne på et åbent og lukket areal, hvor den kan bruge sin fornemme lugtesans og apportere. Den behøver desuden masser af kontakt med familien, og meget gerne fra den er hvalp.

Det siges, at racen stammer fra to hvalpe af en lille variant af newfoundland, som blev reddet fra et forlist skib ud for Chesapeake Bay i Maryland i 1807 og krydset med forskellige lokale hunde. Den blev udviklet til jagt på svømmefugle under de mest ugunstige vejr- og vandforhold. Hunden måtte ofte bryde gennem isen under de mange anstrengende apporteringer og modstå blæst, tidevand og lange, kolde svømmeture under arbejdet. Den er dog også velegnet til jagt på landjorden. Racen bliver omkring 66 cm, og racen er derfor en stor hund.Racens aktivitetsniveau

Racen sætter stor pris på menneskelig opmærksomhed, og den vil meget gerne have en masse omsorg. Racen er aktiv, adræt og glad for at lege.Pleje og pasning

Racens dobbelte pels består af kort, grov, let bølget yderpels og tæt, fin og ulden underpels. Pelsen indeholder naturlige olier, som gør den vandtæt og beskytter under hårde forhold.Håndtering af racen

Racen er stærk, og det skal man helt klart være opmærksom på, hvis man ønsker sig denne race.  Den skal socialiseres tidligt og det er vigtigt at lære racen om grundlæggende lydighed. Det vil dog sjældent volde problemer, da den er lærenem og samarbejdsvillig, men dette er kun muligt at opnå, ved den rette træning. Racen er en hund med en stærk vilje og mange har en veludviklet beskyttertrang overfor dens familie. En Chesapeake modnes mentalt lidt langsommere end en labrador, som racen ellers kan minde om - så træningen må og skal indrettes derefter.