FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Dværgschnauzer

Skal vi hjælpe dig med at finde dit nye familiemedlem? Hos dyreportal.dk har vi stort udvalg af hunderacer som sælges i Danmark, du kan uden tvivl finde det du søger her.

Her hos os har vi både private sælgere men også professionelle opdrætter som sælger sine kuld gennem os. Hvis du kigger længere nede, finder du alle vores dyr som er til salg indenfor denne Dværgschnauzer.

Læs mere i vores leksikon om racen Dværgschnauzer.

Køb dværgschnauzer

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.

Når der er en Dværgschnauzer til salg!

Hvis du ønsker dig en hund der hurtigt tilpasser sig sine omgivelser og familiens rutiner, er en Dværgschnauzer lige racen for dig. Selvom denne race oprindeligt var avlet til at fange rotter, får du her en meget munter og glad familiehund. Den elsker at være i selskab med andre og vil skabe glæde hos de fleste familier med dens legesyge adfærd.



Dværgschnauzer, udseende og pleje

Den lille hund er den mindste i Schnauzer familien og kommer kun til at veje max 7 kg og måle 30 til 35 cm. Derfor har du også en meget let hund, at tage med på tur. Dværgschnauzeren kommer i en variation af farver hvoraf der er mulighed for en nistret farve som enten kan være det man kalder salt/peber eller sort/sølv. Derudover ser man også nogle dværgschnauzere til salg der er helt hvide eller helt sorte. Alle de nævnte farver er officielt godkendte til racen.

 

Racen her har to lag pels, som består af underuld og en lidt længere overpels. Hundens overpels er hård. Den lange pels danner nogle fine øjenbryn og en form for skæg, deraf navnet schnauzer, og giver hunden et helt særligt udtryk. Den særlige pels som en dværgschnauzer har, kræver en del pleje. Den lange dækpels skal gerne trimmes jævnligt, for at undgå for mange filtre og for at give hunden et mere velsoigneret udseende. Får man ikke pelsen trimmet vil den, udover et usoigneret udseende, komme til at fælde meget, hvilket kan være til gene for både hunden og dens ejer. Hvis man ikke selv er professionel hundefrisør, anbefales det, at man benytter sig af en, da det er en lang og udfordrende proces at trimme hunden korrekt. For at undgå filtret pels, anbefales det også at man reder uld af hunden, med en særlig børste og jævnligt gennemgår pelsen for filtre.



En Dværgschnauzer sind og aktivitetsniveau

Denne glade og sociale hund er en perfekt familiehund. Den er kendt for at være meget legesyg, men også lydig og lærenem, hvilket er praktisk i forhold til samvær med børn. Udover at være en underholdende og hengiven hund, skal man forvente at den kan være viljestærk i mødet med andre hunde og have en hidsig adfærd. på grund af dens hidsige adfærd overfor andre hunde, er det en god idé at socialisere den så tidligt som muligt, så den lære at omgås andre hunde, uden for meget drama.

 

Da Dværgschnauzeren er en meget social hund, vil den med glæde deltage i alle familiens aktiviteter, lige fra leg til gåture og sågar afslapning foran TV’et. Af samme grund vil den let kunne tilpasse sig de fleste levestandarder om det er på landet, eller i en lejlighed. Den kræver et par gode gåture i løbet af dagen og masser af aktiv leg. Den vil ikke kunne trives med, at være for meget alene, da den har et stort socialt behov. Den er en del af familien og skal have opmærksomhed på lige fod med andre familiemedlemmer. Får den det og den nødvendige motion, vil du altid have en tilfreds og glad lille hund, ved din side.



Passer den ind i min familie?

Som tidligere nævnt er racen her perfekt som familiehund. Dens gode tilpasningsevner gør, at de fleste familiekonstellationer vil være oplagt for hunden, om det er den enlige ældre, eller familien med små børn. Den milde og glade hund går perfekt sammen med børn, men pas på med andre hunde. Især hvis den ikke er vokset op med andre dyr, kræver det en varsom tilpasning.

 

Når det så er sagt får du her en glad lille følgesvend til din familie de næste 12-14 år. Forvent glade stunder, leg og fjolleri fra denne skønne lille hund. På trods af, at Dværgschnauzeren lever længe, vil du opleve at den i mange år har et ungdommeligt udseende og udtryk. Det gør, at du ikke får en gammel hund på samme måde som med andre racer. Du får en perfekt lillebror eller lillesøster til familien i form af en hunde. På trods af dens generelt høje aktivitetsniveau, vil du med denne race ikke opleve rastløshed. Dens til passende adfærd gør, at den vil være rolig og afdæmpet, når det kræves. Det er dog på betingelse af, at den er aktiveret i form af sine daglige gåture som minimum.

 

Køb en dansk Dværgschnauzer og få den bedste hund!

Racen kom til Danmark i starten af det 20. århundrede, men blev først for alvor avlet på i 70’erne. Der er registreret omkring 4000 af denne race i Danmark og der er i omegnen af 400 hvalpe om året. De danske avlere er de senere år blevet verdenskendt for deres avl af netop denne race. Det skaber en vis tryghed når du finder en Dværgschnauzer til salg og den er fra Danmark. Det er et kvalitetsstempel indenfor hunde avl.