FB
Filtrer din søgning

Filtrer din søgning

Pris

Lokation

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • Syddanmark
  • Midtjylland
  • Nordjylland

Engelsk springer spaniel til salg

Leder du efter en god jagthund eller familiehund? Racen er afbalanceret og trofast overfor sin familie, hunden er spanielracernes største. På portalen finder du salgsklar hvalpe eller voksen hunde som skal omplaceres. Lige under her, kan du se hele listen med hunde til salg. Har du brug for yderlig viden, før du beslutter dig for at købe racen, kan du kigge i bunden af siden hvor vi har lavet en god beskrivelse af racen.

Læs mere i vores leksikon om racen Engelsk Springer Spaniel.

Køb engelsk springer spaniel

Vi har fundet resultater til dig

Vil du automatisk påmindes så snart der kommer nye annoncer der matcher dine ønsker?
Opret en kæledyrsagent ud fra dine søgekriterier herunder.Baggrundsviden om racen – Engelsk Springer Spaniel

En engelsk springer spaniel er en helt igennem dejlig race, som man bare ikke andet kan end at holde ubetinget af. Race er en rolig og afbalanceret familiehund og selskabshund ikke mindst, som samtidig også er en energisk jagthund, der skal have afløb for sin trang til aktivitet og sit konstant høje energi-niveau. Racen er kærlig og hengiven i familien og venlig. Den er også meget overbærende sammen med børn, og derfor er racen altså en oplagt familiehund. Racen er dog vagtsom, men omgængelig i forhold til fremmede og andre hunde. Alle disse kvaliteter gør altså racen ret så ukompliceret, og derfor er den også så let at holde af. Racen har et stort behov for daglig motion og nyder at kunne få lov til at bevæge sig frit omkring. Racen skal også meget gerne have stillet opgaver, som udfordrer den mentalt, og så er det også vigtigt den bliver en stor del af den familie, som den lever i. Racen er gammel - faktisk den ældste af alle jagthunde. Den blev oprindelig brugt til at finde vildtet og jage det op under jagt med net, falke eller mynder. I hjemlandet er racen i dag opsplittet i en type, som udelukkende anvendes til jagt, og en type, der er familie- selskabs- og udstillingshund. Også her i landet kan man møde de to typer. Udseendemæssigt er der desuden en smule forskel på hunde med engelsk og amerikansk baggrund - dog langt fra så udpræget som hos cocker spaniel. Ca. 51 cm for begge køn. 22-24 kg.Racens aktivitetsniveau

Hvis man bruger racen til jagt søger den over store områder, og har bestemt intet imod det. Racen er også meget glad for vand, og den vil helt klart sætte pris på en god svømmetur i ny og næ.

 


Pleje og pasning

Pelsen er tæt, glat og robust uden at være grov. Pelsen beskytter godt mod vind og vejr, og er mindre plejekrævende end visse andre spaniels. Den behøver kun en grundig ugentlig gennembørstning og en vask engang imellem.

 


Håndtering af racen

Som regel er racen glad for at lære og meget samarbejdsvillig. Det er en god idé at  begynde indlæringen tidligt og træn motiverende.