FB
Dyreportal

Dyreportal

Dyreportal.dk er Danmarks nye portal indenfor køb og salg af kæledyr.

 

På siden kan du oprette en gratis bruger og sætte dit eller dine kæledyr til salg helt gratis. Konceptet består I at sikre dyrehandel både for at sikre sælger om relevante og kvalificeret henvendelser men mest at dyret får et godt og trygt hjem.

 

Hvilket kæledyr kan man købe på dyreportal?

Her på siden kan du købe alt fra en hund, hest til en slange. Vi har lavet en side hvor vi har inddelt kæledyrene i 8 kategorier.


Hunderacer – Læs og se alle racer her
Katteracer – Læs og se alle racer her
Hesteracer – Læs og se alle racer her
Gnaverracer – Læs og se alle arter her
Fiskearter – Læs og se alle arter her
Fuglearter – Læs og se alle arter her

Krybdyr – Læs og se alle arter her
Andre dyr – Læs og se alle racer her

Vi har lavet en komplet racebeskrivelse / artbeskrivelse af alle kæledyr. Det eneste du skal gøre er at klikke ind på den race / art du gerne vil vide mere om og gå i bunden af siden, der kan du læse og få en masse viden omkring racen / arten.


Hvorfor vælge dyreportal som sælger

Man skal vælge dyreportal.dk hvis man ønsker sine kæledyr sælges til de mest kvalificeret personer. Den måde vi har valgt at sikre sælger, er at som køber skal man betale et beløb for overhovedet at kunne kontakte sælgeren. På den her måde skære vi alle useriøse henvendelser fra og står tilbage med de mest kvalificeret personer til ens kæledyr. På portalen kan man både sælge som privat men også som opdrætter helt gratis. Opret dit kæledyr gratis her

 

 

Hvorfor vælge dyreportal som køber

Man skal vælge at købe sit kæledyr på dyreportal.dk fordi vi sikrer at alle vores annoncer på portalen er ægte annoncer og at dyrene kommer fra gode forhold. Hver og en annonce bliver gennemgået manualt af vores kundeservice. Der bliver brugt flere forskellige værktøjer som sikre kvaliteten på de annoncer vi udgiver er i top.
Se alle vores kategorier her


Hvad siger kunderne om os?

Hos Dyreportalen.dk går vi meget op i om vores kunder er tilfredse, og derfor elsker vi, når du giver os anmeldelser og feedback. På Trustpilot har vi pt en score på 4,2 som vi er meget tilfreds med. Gå endelig ind og giv din mening her på Trustpilot, så vores service kan blive endnu bedre!Udgivet: 25.11.2021