FB

Akvariebord

Hvis du gerne vil have et akvarie, skal du også have et sted, hvor du kan placere akvariet. Det kan du ikke stille hvor som helst. Det er vigtigt, at akvariet står et sikkert sted, hvor eventuelle nysgerrige børn og kæledyr ikke kan nå op. Det er også vigtigt, at det sted hvor du placerer akvariet er robust. Selve akvariet vejer sjældent alt for meget. Til gengæld bliver akvariet virkelig tungt, når der kommer vand i. Derfor er et akvariebord en god idé. Et akvariebord er netop designet til at kunne bære akvariet. Derfor er bordet også fremstillet af robuste og slidstærke materialer. Hos os kan du finde akvarieborde i mange forskellige slags designs, materialer og farver. Tjek vores store sortiment ud.

Opret annonce

Vælg hvilken kategori du søger dyretilbehør indenfor

Den rette størrelse

Når du gerne vil købe et akvariebord, er det vigtigt, at bordet passer til dit akvarie. Derfor skal du vælge et bord, der som minimum måler det samme som dit akvarie. Nogle mennesker foretrækker, at der er lidt ekstra plads på bordet. Andre vil gerne have et bord, der er præcis lige så stort som akvariet. Valget er dit. Med lidt ekstra plads kan du eventuelt placere noget fiskemad, renseudstyr eller lignende. Med et bord der passer helt perfekt, får du til gengæld skabt et flot udtryk.

Undersøg vægtbegrænsningen

Et akvarie bliver tungt, når du fylder det med vand. Derudover kommer fiskene, planterne og udstyret også til at veje noget. Derfor er det også vigtigt, at dit bord til dit akvarie kan holde til en del. Hvis bordet er for svagt, risikerer du at det falder sammen. I værste fald kan det slå dit akvarie i stykker. Derfor skal du altid undersøge bordets maksimale belastningsvægt. På den måde kan du sikre dig, at bordet faktisk også kan holde til dit akvarie. Hvis du køber et nyt bord, vil producenten ofte have angivet, hvor meget bordet kan holde til på emballagen, brugsvejledningen eller et lignende sted.

Køber du derimod et brugt bord, kan det være en god idé at høre sælger om, hvor meget bordet tidligere har holdt. Med et brugt bord til dit akvarie bør du tjekke bordet godt efter i sømmene, inden du placerer et fyldt akvarie på det. Du vil naturligvis være helt sikker på, at bordet også kan holde til det.

Vælg en stil, der passer til dit hjem

Der findes utallige forskellige borde til akvarier på markedet. Bordene kommer i forskellige designs. Derfor kan du vælge mellem alt fra et mere minimalistisk design til et victoriansk design – og alt derimellem. Det er naturligvis vigtigt, at bordet passer til dit hjem. Dit akvarie skal komplementere den øvrige indretning i dit hjem. Af samme grund kan du også finde borde til akvarier i alle mulige farver. Det gør det nemmere for dig at vælge det helt rette bord.

Endelig fås bordene også i mange forskellige slags materialer. På den måde får du også mulighed for at vælge et akvariebord, der harmonerer med de materialer, som du allerede har valgt til dit hjem.

 

Fordelene ved et brugt akvariebord

Vores sortiment af borde til akvarier adskiller sig fra mange andre webshops, fordi vi også forhandler brugte borde. Der er flere fordele ved at købe et brugt bord. Først og fremmest vil prisen ofte være bedre, da bordet allerede har været anvendt før. Det betyder ofte også, at bordet har lidt mindre brugsspor. Ofte er det dog ikke noget, som det blotte øje bemærker.

Når du køber brugt, skåner du ikke kun din pengepung. Du er faktisk også med til at passe på miljøet. Når du vælger et brugt bord til dit akvarie, skal der ikke produceres noget nyt bord. Derfor bliver der sparet på ressourcerne. Både i forhold til de materialer, som bordet skal fremstilles af, men også i forhold til de ressourcer, som ville være brugt på selve produktionen.

Mere bæredygtigt

Endelig befinder de brugte borde sig også inden for de danske grænser. Derfor skal bordet heller ikke på en længere og miljøslidende transporttur fra et eksportland tusindvis af kilometer væk. Derudover er der ofte en stor variation i de brugte borde, som vi forhandler. Derfor kan du finde mange forskellige slags borde. Nogle gange også hjemmelavede borde, som kun findes i ét eksemplar. Det er helt perfekt til dig, der gerne vil have et unikt udtryk i hjemmet.

Køb dit næste akvariebord hos Dyreportal.dk

Hos Dyreportal.dk finder du et stort udvalg af forskellige slags borde til akvarier. Vi fører både spritnye borde såvel som brugte varianter. Uanset hvilken type bord du er på jagt efter, står vores serviceminded personale klar til at hjælpe dig. Hos os er intet spørgsmål for stort eller lille. Tværtimod vil vi altid gerne vejlede dig, så du ender med det bedst tænkelige produkt.

Derfor er du altid velkommen til at kontakte os via telefon eller mail. Her står vi klar til at hjælpe dig, så du ender med det helt rette produkt til dit akvarie. Vi vil nemlig være din foretrukne forhandler inden for alt til dine fisk.