FB

Ridebukser til salg

Denne beklædningsdel er enormt vigtig, hvis du rider. Denne type bukser er lavet specielt til ridning, så du kan ikke erstatte dem med for eksempel løbebukser. Ridebukser har nemlig grip mellem lårene, så du bedre sidder fast i sadlen. Du kan se vores store udvalg af forskellige ridebukser her på siden. Vi sælger både nye og brugte bukser.

Opret annonce

Vælg hvilken kategori du søger dyretilbehør indenfor

Ridebukser til mænd, kvinder og børn

Vi har både ridebukser til voksne og børn. Dem til mænd har oftere en smallere pasform end dem til kvinder. Mænd har nemlig oftere lidt mindre lår og baller. Dem til kvinder er altså ofte lidt større omkring lårene og ballerne, men du kan bestemt også finde nogle, som har en smal pasform. De har ofte en høj talje, så de er komfortable at ride i. Vi har selvfølgelig også bukser, som passer børn. Mange børn begynder at ride, når de er helt små, så de fås i rigtig mange forskellige størrelser. Børneridebukser er naturligvis billigere end dem til voksne.

Sådan skal dine ridebukser passe

Når du køber bukser til ridning, er det vigtigt, at de sidder stramt. De skal selvfølgelig ikke være for små, men det er vigtigt, at de ikke sidder løst. Det kan nemlig være meget irriterende og faktisk også gøre ondt. De må især ikke være for store omkring anklerne. Når du tager dine ridestøvler på, kan det nemlig hurtigt gøre ondt, hvis bukserne er foldet mange gange.

De fleste ridebukser har godt med stretch, så de er dejlig komfortable. Hvis du ligger mellem to forskellige størrelser, anbefaler vi, at du tager den mindste, så længe den ikke er direkte ubehagelig at have på. Bukserne vil nemlig formentligt give sig lidt med tiden.

Vi har stort udvalg af ridebukser i forskellige farver og materialer

Ridebukser er en meget personlig smag, og det kan sagtens være, at du skal prøve en del forskellige størrelser og mærker før, at du finder det perfekte par. Derfor har vi et kæmpe udvalg af dem.

Vi sælger bukser fra mange forskellige mærker, så du kan finde den helt rigtige pasform. Ligeledes kan du vælge mellem rigtig mange forskellige farver. Det er meget populært at købe neutral farver, så dem har vi selvfølgelig flest af. Det er for eksempel sort, hvid, brun eller beige. Mange vælger at købe mørke farver; så er det nemlig ikke lige så tydeligt, hvis de er beskidte eller plettede.

Når du køber ridebukser hos os, kan du også vælge mellem forskellige materialer. Du kan primært vælge mellem to forskellige slags grip. Hvis du køber bukserne i et almindeligt materiale, er det ofte silikonegrip. Mange mener, at det er mest behageligt, men til gengæld holder det ikke særlig længe, hvis du vasker dem ofte. Hvis du gerne vil have nogle, som er meget holdbare, skal du købe med skind i stedet for.

Stævne ridebukser

Hvis du skal til stævne, skal du dog formentligt have hvide bukser på. Det er vigtigt, at de er helt rene og uden pletter. Mange vælger derfor at købe et par almindelige mørke ridebukser til hverdagsbrug og så have et flot hvidt par, som kun bliver brugt til stævner.

Vi sælger også stævneridebukser hos Dyreportal. Så behøver du nemlig kun shoppe dit rideudstyr et sted.

Har du brug for lidt varmere ridebukser?

Hvis du rider om vinteren, ved du allerede godt, hvor koldt det kan være. Selvom det er hårdt arbejde at ride, kan det alligevel være svært at få varmen helt. Hvis du ofte føler dig kold, kan det være nødvendigt at købe nogle lidt varmere ridebukser. Du kan for eksempel købe nogle fleeceridebukser. Denne type vil helt sikkert holde dig varm.

Du kan dog også købe nogle tykkere bukser, som fungerer lidt som overtræksbukser. Disse vil også være vandtætte. Så kan du nemlig ride i alt slags vejr. Denne type buks behøver selvfølgelig ikke sidde helt lige så tæt som de almindelige bukser. Det er nemlig meningen, at du skal have normale ridebukser på indenunder. Du kan se vores udvalg af vinterridebukser her på siden.


Vil du spare penge og købe brugte ridebukser?

Ridebukser kan godt være ret dyre. Hvis du vil købe spritnye bukser, kan du godt forvente at betale mindst 300 kroner. Hvis de skal være god kvalitet eller fra et bestemt mærke, koster de ofte meget mere. Mange vælger derfor at købe brugte bukser, så de kan spare lidt penge. Hos Dyreportal vil vi gerne give dig chancen for også at spare penge. Derfor har vi et stort udvalg af brugte bukser. Standen vil selvfølgelig stadig være rigtig god.

Hvis bukserne er til et barn eller en teenager, som stadig vokser, er det for eksempel en kæmpe fordel at købe dem brugt. De kan nemlig hurtigt vokse ud af dem. Det bliver hurtigt spild af penge, hvis du skal ud at købe et spritnyt par hvert år. Du kan selvfølgelig også købe helt nye bukser hos os, hvis du hellere vil det. Det er også en slags investering.