FB

Ridehandsker til salg

Når du er ude at ride, vil du ikke bruge din tid på at kæmpe mod kulden eller rode med dine handsker. Du vil have noget, der holder dine hænder varme og samtidig sikrer, at de forbliver komfortable og fri for irritation. De rigtige ridehandsker er vigtige for at holde dig varm, men de er også en vigtig del af dit outfit – de skal matche resten af dit outfit og ikke være i modstrid med det. Den type ridning, du foretager, har også indflydelse på, hvilken slags handsker du har brug for; hvis du ofte begiver dig ud i terrænet eller i uforudsigelige vejrforhold, skal du kigge efter en handske, der har indbygget vandtæthed og åndbarhed for at sikre, at der ikke kommer fugt ind.

Opret annonce

Vælg hvilken kategori du søger dyretilbehør indenfor

Hvorfor er det vigtigt at have ridehandsker på?

Når du rider på din hest, er dine hænder konstant ude i luften. Selv om du har handsker på, er dine hænder stadig udsat for elementerne. Dine hænder bliver beskidte, dækket af snavs, sved og kulde. Ridehandsker er vigtige, fordi de giver øget beskyttelse, samtidig med at de holder dine hænder varme.

På samme tid kan du også finde ridehandsker i alle mulige forskellige typer, farver og mønstre, og du kan helt sikkert finde et sæt, som vil booste din øvrige tøjstil.

Hvilke forskellige typer ridehandsker findes der?

Der findes mange forskellige typer handsker, som du kan have på, når du rider. Der findes læder-, ruskinds- og neoprenhandsker. Neoprenhandsker er en yderst populær handske, fordi de er ekstremt varme og samtidig meget lette. Læderhandsker er varme og holdbare, mens ruskindshandsker har en blød og smidig fornemmelse, mens de stadig er varme.

Forskellige mærker tilbyder en række forskellige stilarter og mærker. Der er mange mærker derude at vælge imellem. Når du vælger en handske, skal du sørge for at vælge en baseret på din ridestil og det miljø, du skal ride i.

Hvis du rider i forskellige vejrforhold, vil du have en handske, der er vind- og vandafvisende. Hvis du derimod rider mest på asfalterede stier eller veje, skal du have ridehandsker, der ånder let og holder dine hænder tørre og varme.

Sådan vælger du de rette ridehandsker

Det kommer helt an på, hvilket vejr og miljø du skal ride i:

- Udendørs og ofte i regnvejr: Neopren og læder er begge vandafvisende, men læder er mere holdbart. Neopren er godt til, når du rider i vådt vejr, da det tørrer meget hurtigt.

- På landevejen og ofte i regnvejr: Neopren og læder er begge vandafvisende, men læder er mere holdbart.

- Off-road og i sne: Der er brug for en handske, der både er vandtæt og åndbar. Du vil også have brug for en handske, der er holdbar og varm, så den kan klare kulden.

- Generelt varm og tør: Kig efter handsker, der er varme og tørre, men som også er åndbare. Dette sikrer, at dine hænder ikke bliver for varme, samtidig med at de er beskyttet mod fugt.

- Allround brug: Hvis du leder efter en handske, der kan klare alt slags vejr, skal du have en handske, der er vandafvisende og holdbar. Du vil også gerne have en handske, der er let, så den ikke fylder ekstra meget på dine hænder.

Hvad du skal kigge efter, når du køber ridehandsker

- Læderets kvalitet: De bedste handsker har fuldnarvet læder. Det betyder, at læderet er garvet med udelukkende vegetabilsk baserede farvestoffer.

- Konstruktion: Handsker kan opdeles i to kategorier: uforede og forede. Uforede handsker er i bund og grund bare strikket stof. Forede handsker er fremstillet af enten læder eller syntetiske materialer. Læderhandsker er de mest holdbare og åndbare, mens syntetiske handsker giver den bedste varme og beskyttelse.

Hvornår skal jeg udskifte mine ridehandsker?

Ridehandsker, der er mere end to år gamle, bør udskiftes. Selvom handsker kan holde i lang tid, vil de gå i stykker ved brug. Hvis du opdager, at dine handsker er blevet ru eller revet over, skal du sandsynligvis have et nyt par.

Hvis du ikke bruger dine handsker, når du ikke rider, går du glip af vigtig beskyttelse af dine hænder. Derfor skal du sørge for altid at have et par eller to par handsker ved hånden. Hvis du rider meget eller ofte om vinteren, bør du måske investere i et ekstra par ridehandsker.

Vælg mellem flere forskellige ridehandsker

Er du i tvivl om, hvilke ridehandsker du skal vælge? Der findes mange forskellige typer, mærker og modeller, og det kan være svært at beslutte sig for, hvilket sæt ridehandsker, der er mest optimalt. Det bedste vil være at prøve nogle forskellige modeller af, så du finder et sæt handsker, der sidder perfekt på hænderne.

Det giver også god mening at have mere end ét sæt ridehandsker. Da nogle ridehandsker holder fingrene varme i koldt vejr, men overopheder hænderne om sommeren, bør du have nogle forskellige modeller at vælge mellem. Her på siden kan du finde alle slags ridehandsker, og du kan uden tvivl finde et sæt, der passer perfekt til dig.

Tag kontakt, hvis du er i tvivl

Hvis du ikke kan beslutte dig for, hvilket sæt ridehandsker du vil prøve af, kan du altid kontakte os. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, og vi kan uden tvivl finde en løsning til dig. Vi vil spørge ind til dine behov og præferencer, og vi vil hjælpe dig med at udvælge et par ridehandsker, der matcher dine mål.