FB

Pumpe til akvarie

Som akvarieejer er der flere slags udstyr, som du også skal eje. Det gælder blandt andet den rette belysning og de rette planter. Men derudover er det også utrolig vigtigt, at du ejer en pumpe. Med en pumpe til dit akvarie bliver vandt filtreret, så dine kære fisk altid har rent vand. Hvis vandet bliver urent, risikerer du i værste fald, at dine fisk dør. Derudover sørger pumpen også for at ilte vandet. På den måde er iltindholdet i vandet altid højt nok, så dine fisk kan optage en tilstrækkelig mængde ilt gennem deres gæller. Der findes mange forskellige slags filtre til akvarier. Uanset om du leder efter den ene eller anden type filter, kan du finde det blandt vores store sortiment.

Opret annonce

Vælg hvilken kategori du søger dyretilbehør indenfor

Akvariets størrelse er afgørende for filteret

Når du gerne vil købe et filtreringssystem til dit akvarie, er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i akvariets størrelse. Du skal sikre dig, at filteret er kraftigt nok til at kunne filtrere hele dit akvarie. Derfor er der også forskel på, om du har et lille akvarie på blot 25 liter. Eller om du i stedet har et stort akvarie på flere tusinde liter.

Som udgangspunkt skal du anvende en indvendig pumpe, hvis du har et mindre akvarie. Har du derimod et større akvarie, er det ofte en bedre idé med en udvendig pumpe. Producenterne angiver altid hvor meget vand et givent filter kan centrere. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at kapaciteten passer til dit akvarie. Kun på den måde får dine fisk de optimale levebetingelser.

Fiskenes betydning

Det er også forskelligt fra fiskeart til fiskeart, hvilken type filter du bør købe. Derfor bør du altid sætte dig godt ind i dine fisks behov, før du investerer i et filtreringssystem. For eksempel er der nogle fisk, der ikke optager ilt gennem deres gæller, men i stedet ånder luften. I så fald bliver kravet til iltindholdet i vandet naturligvis nedsat.

Det har også betydning, hvor mange fisk der findes i akvariet. Desto flere fisk, desto større behov for ilt. Omvendt er der så mindre brug for meget ilt, hvis du ikke har så mange fisk. Dine planter i akvariet hjælper også med at ilte vandet. Derfor bør du også tage beplantningen med i dine overvejelser, når du gerne vil købe en pumpe til dit akvarie.

Fordelene ved en brugt pumpe

Hos Dyreportal.dk adskiller vi os fra mange andre webshops, fordi vi også forhandler brugte produkter. Det gør vi af flere grunde. Først og fremmest vil vi gerne tilbyde dig de absolut bedste priser på markedet. Ofte vil brugte produkter koste mindre, da de netop har været anvendt før. Derfor har de ofte også nogle brugsspor. Disse har dog ikke betydning for funktionaliteten, og ofte kan de ikke engang ses med det blotte øje.

Dernæst vil vi også gerne hjælpe med at skåne miljøet, når vi kan. Når du køber et brugt produkt frem for et nyt, hjælper du med at holde produktionen på et minimum. Det betyder et mindre forbrug af de tilgængelige ressourcer. Lige sådan betyder det også et mindre energiforbrug og mindre CO2-aftryk. Alt dette hjælper med at skåne miljøet.

Genanvend produkterne ved at købe brugt

Som en ekstra bonus findes alle de brugte produkter i Danmark. Derfor skal du heller ikke betale for en lang transport, der bliver drevet af fossile brændstoffer. Det er også med til at minimere CO2-aftrykket.

Endelig er du også med til at genanvende produkterne. Alternativt vil produkterne enten være blevet smidt ud eller blot gemt væk. Derfor hjælper du også med en mere optimal anvendelse af verdens ressourcer, når du køber brugt. Det vil vi gerne støtte. Derfor har vi også et brugt sortiment.

Køb din næste pumpe til dit akvarie hos Dyreportal.dk

Hos Dyreportal.dk fører vi altid et stort udvalg af pumper til akvarier. Her finder du både store og små varianter, som uden tvivl passer til netop dit akvarie. Vi fører udelukkende mærker af høj kvalitet, så dine fisk altid er sikret det bedste af det bedste. Derfor finder du også flere anerkendte og prominente producenter i vores sortiment.

Foruden vores eget sortiment sælger vi også brugte pumper. Her har du mulighed for at gøre et kup ved at finde en brugt pumpe af høj kvalitet. Samtidig er det også et miljømæssigt godt valg, da du i så fald er med til minimere produktionen af akvarieudstyr. Det er både skånende for miljøet og din pengepung.

Kontakt ved tvivl og spørgsmål

Det kan være svært at gennemskue, hvilken pumpe der er den bedste til dit akvarie. Derfor står vores venlige og vidende personale altid klar til at hjælpe dig, så du træffer det rette valg. Du har mulighed for at kontakte os telefonisk såvel som over mail. Hos os er intet spørgsmål for lille eller stort. Tværtimod brænder vi for at levere en god service. Vi vil nemlig være din foretrukne forhandler inden for produkter til dine fisk.