FB

Marsvin tilbehør

Mangler du noget marsvin tilbehør? Så kan vi godt hjælpe dig med det! Hos Dyreportal sælger vi nemlig rigtig meget marsvin tilbehør. Vi har et stort udvalg af både nyt og brugt udstyr, som passer til lige netop dit og dit kæledyrs behov. Du kan se udvalget af marsvin tilbehør lige her på siden.

Opret annonce

Vælg hvilken kategori du søger dyretilbehør indenfor

Dit marsvin skal aktiveres og stimuleres dagligt

Marsvin er faktisk utroligt aktive og kloge dyr. De kommer derfor lynhurtigt til at kede sig, hvis de ikke bliver stimuleret regelmæssigt. Det fører til, at de ikke trives særlig godt – og et kæledyr, som ikke trives, er selvfølgelig enhver ejers mareridt. Der er mange måder, hvorved du kan aktivere og stimulere dit kæledyr. Den letteste måde er nok ved at købe den lidt forskelligt legetøj.

Det er meget populært at købe legetøj, som kan gemme på godbidder. Det kan eksempelvis være en godbids bold. Når bolden bliver rullet rundt, vil godbidderne falde ud. Gnavere kan også blive aktiveret ved at bide i forskellige ting. Du kan for eksempel hente friske grene fra haven, men du kan også købe tyggelegetøj, som holder i længere tid. Du kan også købe en gravegård. Denne type gnaver elsker nemlig at grave, og det er med til at stimulere dem. Hvis du ikke kan finde en gnavegård, kan du sagtens lave en selv. Brug for eksempel en kattebakke og fyld den med lidt jord.

Sørg for også at købe et hus som marsvin tilbehør

Da denne type gnaver elsker at grave, er de også meget glade for at skjule sig i de tunneller, som de graver. Hvis dit marsvin bare har almindelig strøelse inde i dens bur, kan den naturligvis ikke grave og på den måde selv lave skjulesteder. Det er i stedet op til dig at købe nogle skjulesteder. Det kan for eksempel være huse. Du kan sagtens købe nogle store, flotte huse, men du kan altså også sagtens finde et mindre, mere enkelt hus. Hvis du har mere end et kæledyr, bør du købe mere end et hus. Det er vigtigt, at hvert dyr har deres eget hus, så de kan være alene.

Du kan købe husene i forskellige materialer. Plastik er ofte billigere, men til gengæld kan du risikere, at din gnaver gerne vil tygge i det. Så er det bedre at købe et lavet af træ eller et andet naturmateriale.

Andet vigtig udstyr til buret

Der er også noget andet marsvin tilbehør, som kan være fordelagtige at tilføje til buret. Buret er jo dens hjem, og det er derfor vigtigt, at du sørger for, at den trives godt der. Hvis dit marsvin ikke kan grave og skjule sig på den måde, kan du i stedet købe nogle små tunneller. De vil ofte elske at løbe rundt i dem og skjule sig. Det er også med til at stimulere dem.

Derudover kan du faktisk også købe senge. Det er ikke alle marsvin, som kan lide at ligge i en seng, men mange af dem kan faktisk godt. Det er selvfølgelig ikke strengt nødvendigt at købe en seng, men det kan være en sjov og sød tilføjelse.

Foder og fodertilbehør

Ligesom alle andre dyr skal dit marsvin naturligvis også fodres. Det er ikke alle marsvin, som kan lide alt foder, og det kan derfor være nødvendigt, at du køber lidt forskelligt slags. Denne type dyr kan ofte godt spise en masse køkkenrester såsom gulerødder, kartofler og så videre. Men det er stadig vigtigt, at den også bliver fodret med tørfoder. Det er nemlig rigtig mange næringsstoffer i, som den skal have. Du kan sagtens servere tørfoderet i en helt almindelig madskål.

Det er dog ofte en god idé ikke at servere vandet i en vandskål. Det er nemlig ikke alle gnavere, som kan lide at drikke vand på den måde. Det kan også være, at den kommer til at vælte skålen, så du skal til at skifte bundstrøelsen. Det er ofte meget bedre at købe en vandflaske, som hænger uden på buret. Så kan du også nemt se, hvor meget vand den har tilbage. Marsvin tilbehør er altså rigtig meget udover huse og legetøj. Det er også noget så simpelt som en madskål og en vandflaske.

Sørg for at dit marsvin får nok motion ved at købe en løbegård

Vilde marsvin bevæger sig rigtig meget. Selvom tamme kæledyr ikke har helt samme aktivitetsniveau, er de stadig meget aktive. Det er vigtigt, at de får nok motion. Hvis du er i tvivl, om dit kæledyr kan bevæge sig nok i dens bur, kan du købe en løbegård. Så har den nemlig masser af plads til at løbe rundt på. Du kan sagtens lade den tilbringe et par timer om dagen i løbegården og eventuelt putte forskelligt legetøj ned til den. Det er derfor ofte en rigtig god investering.

Vil du gerne spare penge på brugt marsvin tilbehør?

Hvis du gerne vil spare penge på marsvin tilbehør, kan du vælge at købe det brugt. Vi sælger som sagt både nyt og brugt marsvin tilbehør her på siden. Så hvis du ikke kan finde det, som du leder efter brugt, kan du købe det nyt i stedet for. Det er ofte smart at købe udstyret brugt. Så sparer du nemlig rigtig mange penge. Hvis du ikke har haft en gnaver før, skal du ofte købe rigtig meget første gang, du anskaffer dig en gnaver som kæledyr. Hvorfor ikke købe udstyret brugt hos os og spare lidt penge?