FB

Kradsetræ til katte - Køb brugt eller nyt

Hvis du allerede har en kat, ved du garanteret godt, at katte elsker at kradse i forskellige ting. Derfor vælger langt de fleste katteejere at anskaffe sig et kradsetræ. Så er der nemlig mindre sandsynlighed for, at din kat vælger at kradse i dine møbler i stedet for. Hos Dyreportal.dk sælger vi både nye og brugte kradsetræer, så der er noget til enhver smag.

Opret annonce

Vælg hvilken kategori du søger dyretilbehør indenfor

Derfor er det vigtigt at din kat har et kradsetræ

Katte kradser i ting af to grunde:

• Den første er, at det er med til at holde deres kløer korte og i god stand. De sliber altså deres kløer, når de kradser i forskellige ting. Det er derfor vigtigt for din kats trivsel, at den har adgang til noget at kradse i.

• Den anden grund er, at når katte kradser i noget, afgiver de faktisk også feromoner. Feromoner er en slags lugt, som viser andre katte, at der allerede er en kat der. Når katte kradser, afmærker de altså deres territorium.

Du kan derfor ikke undgå, at din kat kommer til at kradse i ting i dit hjem. Men hvis du køber et kradsetræ hos Dyreportal.dk, kan du sørge for, at den ikke kradser i dine møbler.  

Udekatte har også brug for et kradsetræ

Hvis du har en udekat, vil den sandsynligvis kradse i rigtig mange ting udenfor. Det kan for eksempel være træer i haven eller andetsteds. På den måde kan en udekat altså sagtens selv slibe sine kløer ned.

Men da der udledes feromoner, når katten kradser, kan du altså ikke undgå, at den også vil komme til at kradse indenfor for at afmærke sit territorium. Så selvom din kat regelmæssigt kommer udenfor, er det altså også vigtigt, at du stadig har et kradsetræ indenfor.


Vi har et stort udvalg af forskellige kradsetræer

Hos Dyreportal.dk kan du finde lige netop det kradsetræ, som din kat og dig går og drømmer om. Vi har nemlig et stort udvalg. Du kan for eksempel finde kradsetræer her på siden i mange forskellige størrelser. Vi har både store træer til de katte, som kradser meget, og mindre træer til dem som ikke kradser lige så meget.

Vi har desuden kradsetræer i et væld af forskellige farver. Du behøver altså ikke gå på kompromis med dit interiør. Hvis du for eksempel har et neutralt design i hjemmet, kan du købe et af vores træer i en mere neutral farve som beige.

Kradsetræer fås også i mange forskellige designs. Du kan købe nogle, som selv kan stå på en fod og derved flyttes rundt i huset. Men du kan også købe nogle, som kan sidde fast. Hvis du for eksempel kæmper meget med en kat, som kradser i din sofa, kan du købe en kradsepude, som kan sættes fast på din sofa.

Skal din kat have et ekstra stort kradsetræ?

Så kan du vælge at købe et såkaldt klatretårn i stedet for. Der findes nemlig rigtig mange klatretårne, som har mange kradselementer. Så kommer din kat aldrig til at kede sig, og den vil formentligt helt stoppe med at kradse i dine møbler. Du kan se vores store udvalg af klatretårne under vores kategori for kattetilbehør.

Har du mere end en kat?

Så er det en rigtig god idé at købe mere end et kradsetræ. Det kan sagtens være, at dine katte ikke har noget imod at dele træ, men det kan også sagtens ske, at de gerne vil have hver sit. De afgiver jo feromoner, når de kradser, så på den måde kan de godt afmærke et træ som værende kun deres.

Du kan roligt købe mere end et træ og stille dem i forskellige rum. Så er der endnu mindre chance for, at din kat vil ødelægge dine møbler ved at kradse. Dette er især en god idé, hvis du har en kat, som allerede kradser i forskellige møbler i forskellige rum.

Køb et brugt kradsetræ hos Dyreportal.dk

Hos Dyreportal.dk vil vi gerne tilbyde vores kunder et så stort udvalg af kradsetræer, som vi kan. For os indebærer det, at vi sælger både nye og brugte. Du vil naturligvis altid kunne se, om du er ved at købe et nyt eller et brugt.

Der kan være mange penge at spare ved at købe brugt kattetilbehør. Hvis du for eksempel aldrig har haft kat før, er der rigtig mange ting, som du skal ud at købe. Det løber hurtigt op.

Selvom du vælger at købe et brugt kradsetræ eller anden form for katte tilbehør, vil kvaliteten og standen selvfølgelig stadig være god. Der kan være enkelte brugsspor eller skønhedsfejl, men produktet vil stadig fungere præcis som det skal.

Det er helt op til dig, om du helst vil købe nyt eller brugt. Vi vil bare gerne give dig muligheden for at vælge og selv tage beslutningen. Kontakt os gerne, hvis du har nogle spørgsmål.