FB

Stævneskjorte

Her hos Dyreportal.dk finder du et bredt udvalg af skjorter til stævnebrug. Det er en del af den klassiske konkurrence habit, at man som rytter har et præsentabelt look, når man rider både dressur og spring, og her er stævneskjorten en del heraf. Find her lige den stævneskjorte, der passer til dig i størrelse, farve og materiale og bliv klar til sæsonens mange stævner. Vær her opmærksom på, at der er tale om brugte stævneskjorter, hvilket kan være en stor fordel for din pengepung, i det disse kan være ret dyre fra nye.

En stævneskjorte finder du både med ingen, korte og lange ærmer, og til både mænd og kvinder. De findes typisk i farverne beige, sort og hvid. Vælg her den farve, der passer til den stævnetype, du skal til. Er det dressur eller spring, er det en hvid farve, og er det military eller jagt, kan det være alle farver, der kan vælges.

Opret annonce

Vælg hvilken kategori du søger dyretilbehør indenfor

En stævneskjorte af høj kvalitet

En stævneskjorte er som regel i hvid farve, og her kan du bruge den både til jagter, hvor du har en rød eller sort habit ridejakke ud over eller til dressur eller spring, hvor du typisk har en sort ridejakke ud over. Den findes i de størrelser, som også gælder for almindelige skjorter. herunder small, medium, large og extra large. Den kan både være lavet af silke, bomuld eller polyester, hvor bomuld eller silke er af foretrække, fordi det er svedtransporterende under den fysiske aktivitet og dermed ikke efterlader svedpletter under konkurrence ridningen, hvilket kan se meget professionelt ud.


En stævneskjorte giver et flot helhedsindtryk

En stævneskjorte er en del af den klassiske outfit model for en rytter, der gerne vil se præsentabel ud og her er helhedsindtrykket sammen med hestens grooming vigtig for bedømmelsen af jeres præstation. Find hertil en flot ride habit jakke, samt hvide ridebukser, hvide ridehandsker samt sorte ridestøvler samt en sort ridehjelm. Man kan også binde et flot slips eller en lille silke halsklud i halsen, som giver et smukt look i kombination med stævneskjorten og ridejakken.


Korte eller lange ærmer

Når du skal vælge en stævneskjorte, er det første, du skal tage stilling til, er om det skal være med korte eller lange ærmer. Her kan en sommermodel være med korte ærmer, hvor man typisk sveder mere, og har brug for ekstra ventilation, og finder man også stævneskjorter med korte ærmer, der har en lille lynlås i halsen, som kan lynes op og ned. Når det handler om en stævneskjorte med lange ærmer, er det fordelagtigt med en sådan i vinter og efterårsmånederne, hvor du skal holde varmen mere. Det er altid muligt at se efter en ny eller en brugt stævneskjorte her på Dyreportal.dk, hvor der er et bredt udbud af slagsen.


Stævneskjorter til både mænd og kvinder

Hvad end der er tale om stævneskjorter til mænd eller kvinder, findes disse i størrelserne small, medium, large og ekstra large samt i både hvid, beige samt sort. Det kommer an på, hvorvidt man skal bruge stævneskjorten til jagt, military, dressur eller spring, kan man finde en stævneskjorte, der matcher formålet. En stævneskjorte i sort kan typisk bruges til military og jagt, hvor der ikke er helt den samme dress code i forhold til farven. Skal man ride dressur eller spring, er det mere typisk med en hvid stævneskjorte. Rider man polo, er det en farve i beige, hvid eller sort, man kan vælge.


Blonder til kvinder

Hvis man er kvinde og søger efter en stævneskjorte, kan man med fordel også vælge en, der har et feminint look. Her findes der stævneskjorter, der har en blondekant fortil, som giver et flot look. Dette ses indenunder ridejakken, ligesom man kan se det, hvis man bærer en ridevest eller en termojakke. Det kan give et festligt look, hvis man har en sådan på og kan også bruges til festopvisninger, grand prix, hvor man rider til musik eller til andre opvisninger, hvor udseendet skal have et festligt præg.


Flip eller lille krave?

Der findes forskellige variationer indenfor stævneskjorter i forhold til, hvordan de ser ud ved halsen. Nogle har en lille kinakrave, mens andre har en decideret skjorteflip. Det er smag og behag, hvad man ønsker af model. Disse findes både til mænd og kvinder.


Nem at vaske

Det er nemt at vaske en stævneskjorte og de skal behandles på samme måde som enhver anden skjorte. De vaskes i hvid farve bunken, mens de typisk skal vaskes ved 40 eller 60 grader. Der kan bruges en pletfjerner først på dem, som sprayes på, såfremt der er kommet meget skidt, snavs, mudder eller hestehår på den. Herefter vaskes den som man ellers ville vaske den, hvor man lader pletfjernermidlet sidde på.


Vælg den rigtige størrelse

Vær opmærksom på, hvilken størrelse det er, så den kommer til at sidde ordentligt. Det er vigtigt, fordi du skal have den på under fysisk aktivitet og skal kunne bevæge dig i den og have fleksibilitet under ridningen. Den må ikke sidde hverken for stramt eller for løst, og skal egentlig ikke kunne mærkes under ridningen.


Køb en stævneskjorte her på Dyreportal.dk

Her på Dyreportal.dk finder man et bredt udvalg af stævneskjorter, som både er nye og brugte. Vær opmærksom på ved køb af en brugt stævneskjorte, at den har den rette størrelse samt har den type ærmer, som du har behov for. Der kan både være modeller med ingen, korte eller lange ærmer. Vælg her en, der passer til årstiden og aktiviteten.