FB

Mus tilbehør

Når vi snakker om mus tilbehør, snakker vi naturligvis ikke om udstyr til vilde mus, som har forvildet sig ind i dit hus ved et uheld. Mus tilbehør er udstyr til tamme kæledyr eller hobbydyr. Det er et ret let dyr at have. De har det nemlig helt fint med lidt alenetid og kræver ikke den store opmærksomhed, så længe de har det rigtige udstyr. Vi har et stort udvalg af både brugt og nyt udstyr her på siden.

Opret annonce

Vælg hvilken kategori du søger dyretilbehør indenfor

Den mindste gnaver

Hvis du har en dværgmus, har du faktisk Danmark og Europas mindste gnaver. Hvis du har en anden race, vil den selvfølgelig ikke være den mindste gnaver, men den vil alligevel være tæt på. Det er vigtigt at huske, at dette lille dyr er en gnaver, når du køber mus tilbehør. Den skal nemlig have adgang til forskellige ting, som den kan tygge i. Hvis du ikke køber noget specifikt, som den kan gnave i, vil den helt sikkert selv finde noget – og det kan godt være noget, som du ville foretrække egentligt ikke blev tygget i.

Det er derfor vigtigt, at du køber noget tyggelegetøj eller lignende. Du kan heldigvis let finde noget tyggelegetøj, da det er noget af det vigtigste mus tilbehør. Du kan også vælge at købe masser af udstyr lavet af træ, som den kan tygge i. Du kan også sagtens hente nogle grene ind fra haven. Du skal bare sørge for, at de ikke er giftige først.

Køb et stort bur her hos Dyreportal

Selvom det potentielt er den mindste gnaver, skal den stadig have rigeligt med plads. De lever desuden bedst i fællesskab, så du skal sørge for, at der er plads til en hel flok. De er meget aktive og intelligente. Der skal derfor være masser af plads til, at de kan løbe rundt og lege.

Hvis du har 2-5 mus, anbefales det faktisk, at buret måler mindst 80x50x40 cm. Du skal altså være klar til, at de fylder en del indenfor.

Det bedste mus tilbehør til indretning af buret

Denne type gnaver er som sagt meget aktiv og intelligent. Der skal derfor være masser af mus tilbehør i buret. Du kan indrette buret på rigtig mange forskellige måder, og det afhænger selvfølgelig også af, hvad lige netop din flok bedst kan lide. Hvis du ikke har haft denne type gnaver før, anbefales det, at du køber lidt forskelligt.

Sørg blandt andet for at købe rigeligt med rør og tunneller. Når den løber igennem disse, bliver den nemlig automatisk stimuleret. Det vil desuden minde den, om hvordan den normalt lever i den vilde natur. Det er meget normalt for dem at gemme sig – også selvom de ikke er bange. Rør er et fantastisk gemmested, hvor de kan føle sig helt sikre.

De elsker dog også at klatre og er faktisk rigtig gode til det. Det anbefales derfor, at du sørger for, at buret er højt. Så kan du nemlig hænge forskellige ting derinde. Det kan for eksempel være hylder og grene, som de kan klatre op på.

Hvis du gerne vil udfordre dine gnavere, kan du hænge nogle ting op, som ikke hænger helt stille. Det kan for eksempel være reb eller hængekøjer. Vi har et stort udvalg af forskelligt mus tilbehør, som du kan bruge til at indrette det perfekte bur. Se hele udvalget lige her på siden.

Dine mus skal altid have adgang til vand og foder

Grundet deres høje aktivitetsniveau bliver de hurtigt sultne, og det er vigtigt, at de aldrig løber tør for hverken mad eller vand. Du kan derfor roligt købe flere madskåle. Så kan du stille skålene rundt omkring i buret og fylde dem op med forskellig mad. Det samme gælder naturligvis vand. De skal have adgang til flere vandkilder. Du kan sagtens have et miks af vandskåle og vandflasker. Skålene vil ofte være så tunge, at der ikke er en risiko for, at de vælter den.

Spar penge og køb dit brugte mus tilbehør her på siden

Rigtig meget mus tilbehør kan du faktisk roligt købe brugt. Det er for eksempel hylder og bure. Der er andre ting som for eksempel tyggelegetøj, som er bedst at købe fra ny af. Derfor sælger vi både nyt og brugt mus tilbehør. Så kan du nemlig let vælge, om du helst vil købe spritnyt udstyr, eller om du er mere interesseret i at købe det brugt. Der er mange fordele ved at købe det brugt hos os. Den største er selvfølgelig den lavere pris. Udstyr kan være rigtig dyrt – især hvis du aldrig har haft mus før og derfor skal købe rigtig meget.

Vi vil gerne hjælpe dig med at spare penge. Der er nemlig ingen grund til at bruge en masse penge på noget, som du kan få billigere. Vi anbefaler derfor, at du bruger vores side til at købe mus tilbehør. Så kan du nemlig købe et miks af nyt og brugt. Så er der lidt flere penge til andre sjove ting.