FB

Hundesnor og hundesele til salg

Ifølge den danske hundelov skal du som ejer altid have fuldt herredømme over din hund. I praksis betyder det, at din hund skal gå med snor, så du altid kan stoppe den. Der er selvfølgelig steder, hvor din hund godt kan løbe rundt frit, men det er ikke til at komme udenom, at du som hundeejer skal eje en hundesnor. Derfor kan du hos Dyreportal.dk købe både nye og brugte hundesnore og hundeseler. Så bliver det vist ikke lettere for dig at købe en hundesnor eller hundesele.

Opret annonce

Vælg hvilken kategori du søger dyretilbehør indenfor

Sådan vælger du den rigtige hundesnor

Vi har et stort udbud af forskellige hundesnore, og det kan derfor godt være svært at regne ud, hvilken type er bedst til dig og din hund.

Først og fremmest skal du tænke på længden. Skal din hund kunne løbe væk fra dig, mens den har den på? Så skal du have fat i ret lang snor. Det kan for eksempel være nødvendigt, hvis du går tur et sted, hvor din hund ikke kan løbe frit. Hunde skal for eksempel holdes i snor i sommermånederne på en strand.

Hvis du går tur et sted, hvor du godt kan slippe din hund fri, behøver hundesnoren måske ikke være lige så lang. I stedet kan du nøjes med en kortere snor, som din hund kun skal gå med, når I går hen mod destinationen.

Der findes også hundesnore, som kan laves længere. De kaldes også flex-liner. De kan ofte blive helt op til 8 meter lange. Hvis du ikke vil have den så lang, trykker du bare på en knap, så bliver den automatisk kortere. Du kan låse den på en bestemt længde, så din hund ikke bare kan trække og gøre den længere. De kan altså være rigtig smarte.

Forskellen på halsbånd og seler

Det er lidt forskelligt, om man vælger et halsbånd med snor eller en hundesele med snor. Begge har fordele og ulemper. Hvis du har en hund, som trækker meget, kan det være en fordel, at den går med en hundesele. Så er der nemlig større chance for, at den ikke kommer til skade. Hvis den trækker hårdt, mens den har et halsbånd på, kan den få nakkeskader. En hundesele er altså mere skånsom og kan også være med til at mindske træk.

Mange foretrækker dog at bruge et halsbånd, da de så kan lade deres hund gå rundt med det derhjemme også. Halsbånd er altid en god idé, da du kan hænge et hundetegn i det. Der kan du skrive dit telefonnummer og hundens navn, så du kan kontaktes, hvis den løber hjemmefra.

Sådan vælger du den rigtige hundesele

Overordnet set findes der to forskellige slags hundeseler: en kropssele og en sporsele. Den første er bedst til hvalpe og lidt yngre hunde. Hundene kan nemlig let bevæge sig, mens de har den på uden, at den irriterer dem.

Sporselen er bedst til voksne hunde, som ikke længere vokser. Den kan nemlig kun indstilles omkring maven. Når du køber en hundesele, er det vigtigt, at du kigger på størrelsen. Hvis selen er for lille, vil hunden hurtigt blive ukomfortable. Det kan gøre ondt og føre til skader.

Det er dog også vigtigt, at selen ikke er for stor. Så vil den nemlig heller ikke sidde ordentlig. Hvis den er for stor, kan du risikere, at du ikke længere har fuld kontrol over din hund. Det kan også være, at den kan få selen af, hvis den sidder meget løst. Sørg derfor for at købe den rigtige type sele i den rigtig størrelse.

Vi har et stort udvalg af forskellige hundesnore og hundeseler

Der findes altså ikke én hundesnor og hundesele, som passer til alle hunde. Derfor har vi naturligvis også et stort udvalg af mange forskellige. Du kan for eksempel finde hundeseler, hundesnore og halsbånd i forskellige materialer her på siden. Nogle foretrækker for eksempel læder, mens andre foretrækker almindeligt stof. Læder holder ofte i længere tid, men er til gengæld en del dyre og er selvfølgelig ikke vegansk.

Vi har naturligvis også forskellige farver. Hvis du vil have en helt neutral farve, kan du sagtens finde det her på siden, men vi har altså også lidt sjovere farver, hvis det passer dig bedre. Derudover tilbyder vi selvfølgelig hundesnore og hundeseler til alle slags hunde. Vi har mange forskellige størrelser. Så du kan sagtens finde en sele til en chihuahua eller en schæferhund. Hos os behøver du altså hverken gå på kompromis med farve, materiale eller størrelse.

Fordelene ved at købe brugte hundesnore og hundeseler

Du kan købe både nye og brugte hundesnore og hundeseler hos Dyreportal.dk. Hvis du gerne vil købe de nye, er det selvfølgelig helt okay, men vi vil alligevel gerne påpege nogle af fordelene ved at købe brugte hundesnore og hundeseler. Først og fremmest sparer du penge, når du køber brugt hunde tilbehør. Det er i forvejen dyrt at have hund, så det er ofte rart at kunne spare lidt penge en gang imellem.

Hvis du køber brugt hundeudstyr, har du desuden råd til endnu mere hundeudstyr. Det betyder, at du for eksempel kan købe to seler i forskellige farver fremfor bare en enkelt. Det er altid rart at have lidt valgmuligheder. Så kan du for eksempel have et sæt, som kun bruges på stranden. Så slipper du for at få sand alle vegne, når du ikke er på stranden.