FB

Fuglebure

Som fugleejer er det vigtigt, at du har et flot fuglebur af god kvalitet. Her på siden finder du masser af annoncer for et væld af forskellige fuglebure fra små hængebure til store volierer. Vi har både annoncer for nye og brugte fuglebure. Du kan dermed selv vælge, om du vil have et nyt og ubrugt fuglebur, eller et gammelt og charmerende fuglebur.

Du kan også læse om, hvordan du vælger det rigtige fuglebur til dine fugle. Der er flere faktorer, der er vigtige at tænke over, som du kan orientere dig i her på siden.

Opret annonce

Vælg hvilken kategori du søger dyretilbehør indenfor

Sådan finder du det rigtige fuglebur til din fugl

Når du skal vælge det rigtige fuglebur, er det for det første vigtigt, at du finder et fuglebur i den rigtige størrelse. Som tommelfingerregel er det nødvendigt med et større bur, jo større din fugl er. Omvendt kan et fuglebur aldrig blive for stort til en fugl.

Derfor anbefaler vi, at du altid anskaffer dig et fuglebur, der er så stort som overhovedet muligt i de fysiske rammer, som fugleburet skal installeres i. Et større fuglebur giver flere udfoldelsesmuligheder for fugle, så de kan have en adfærd, der ligner den adfærd, de ville have i det fri så meget som muligt.

Tænk over tætheden af gitteret

Når du skal finde et fuglebur, er det vigtigt, at du tager notits af tætheden af gitteret på buret. Hvis du holder meget små fugle, skal gitteret være tilstrækkeligt tæt, så det ikke er en mulighed for en lille fugl at smyge sig igennem gitteret. Hvis du holder større fugle, kan du derimod sagtens have et bur med et knapt så tæt gitter. Det øger sigtbarheden gennem gitteret, så du bedre kan nyde synet af dine fugle, og du lettere kan komme i kontakt med dem.

Husk at tænke på rengøringsvenlighed

Det er praktisk og nemt at have et fuglebur, der er designet med rengøring i tankerne. Mange fuglebure har et smart underlag, der kan trækkes ud af buret, så det let kan rengøres. Rengøring af buret er en rutinemæssig del af at holde fugle, fordi de hurtigt kan svine et bur til med fuglelort, vand og foder. Livet som fugleejer bliver derfor markant lettere, hvis fugleburet er designet med rengøringsvenlighed i tankerne.

Find et flot fuglebur

Fuglebure skal selvfølgeligt være funktionelle og løse opgaven med at lukke fuglene inde, samtidig med at de skal skabe trivsel og mulighed for flyvning i buret. Fuglebure kan dog også have en meget stor æstetisk kvalitet. På vores side kan du finde annoncer for salg af fuglebure i et væld af forskellige udformninger. Nogle er firkantede og enkle, mens andre er sirligt og detaljeret udformet.

Når du skal vælge et flot fuglebur, er det vigtigt, at du tænker fugleburets æstetik ind i den bredere sammenhæng, det skal være i. Buret skal både komplementere fuglene flot, samtidig med at det falder flot ind i det rum, det skal være i. Med vores store udvalg af fuglebure er det let at finde et bur, der passer perfekt til din smag, dine fugle og det rum, fugleburet skal være i.

Skal dit fuglebur hænge eller stå?

På vores side kan du både finde annoncer for fuglebure, der er designet til at stå på en vandret overflade. De er praktiske, og kan let installeres i ethvert rum. Du kan også finde fuglebure, der er designede til at hænge i loftet. For nogle er det et mere attraktivt valg, fordi det fremhæver buret som en pyntegenstand, og fordi det kan få fuglene op i øjenhøjde med ejeren, så du får sat mere pris på dem i din hverdag.

Skab et stimulerende miljø i fugleburet

Fugle har fra naturens side behov for meget bevægelse. Du kan hjælpe dine fugle med at få opfyldt behovet ved at have et fuglebur, der understøtter det. Et fuglebur, der understøtter bevægelse er stort nok, til at fuglene kan flyve rundt i buret. Det skal også gerne være stort nok, til at der er flere muligheder for flyveruter end blot at flyve i cirkler.

Du kan også understøtte bevægelse hos dine fugle ved at installere små vandrette pinde i buret, som fuglene kan flyve op at sidde på. Fugleburet kan også indeholde små aflukkede rum, som fuglene kan bevæge sig ind og ud ad.

Har du et fuglebur til salg?

Hvis du selv har et fuglebur, du gerne vil sælge, er det oplagt for dig at oprette en salgsannonce på vores side. Vi har mange besøgende hver måned. Derfor er en salgsannonce hos os en sikker måde at opnå masser af eksponering overfor mulige købere.

Fandt du ikke det fuglebur, du ledte efter?

Skulle det være tilfældet, at der ikke findes en salgsannonce for lige præcis den type fuglebur, du er på udkig efter på vores side, er du altid velkommen til at oprette en søgeannonce. En søgeannonce gør mulige sælgere opmærksomme på, at du er på udkig efter de specifik type fuglebur. I mange tilfælde er det en søgeannonce på vores side, der skaber kontakt mellem en køber og en mulig sælger at et fuglebur.