FB

Dekoration til akvarie

Hvis du vil have det absolut bedste ud af dit akvarie, bør du helt klart købe en eller flere dekorationer til det. Pynten er med til at skabe et flot og beundringsværdigt akvarie, ligesom meget af pynten også kan være gemmesteder til dine fisk. Pynten kan også være med til at skabe et miljø, der minder om fiskens naturlige oprindelsessted. Når det kommer til akvariepynt, er det stort set kun fantasien, der sætter grænsen. Her kan du finde alt fra simple sten til lamper og kraniehoveder. Uanset set hvilken type akvarie du gerne vil skabe, kan du helt sikkert finde de rette dekorationer blandt vores mangfoldige sortiment.

Opret annonce

Vælg hvilken kategori du søger dyretilbehør indenfor

Vælg et tema

Hvis du gerne vil have et flot og nydeligt akvarie, bør du beslutte dig for et tema. Først og fremmest er dekorationerne for din egen fornøjelses skyld. Det betyder dog ikke, at dine fisk ikke også kan få glæde af dem. Men pyntens primære formål er at skabe et æstetisk akvarie, som er en fornøjelse at se på.

Nogle vælger et pirattema og indkøber dødningehoveder, små piratskibe og så videre. Andre vælger et strandtema med palmer og sand. Andre et helt tredje tema. Der er intet rigtigt eller forkert valg. Men resultatet bliver uden tvivl flottest, når du beslutter dig for ét tema.

Stort udvalg af forskellige dekorationer

Når du gerne vil have et flot akvarie, har du mulighed for at vælge blandt mange forskellige typer pynt. Blandt andet finder du følgende dekorationer i vores sortiment:

- Huler

- Dødningehoveder

- Statuer

- Sneglehuse

- Muslingeskaller

- Akrylplader

- Træer

Samt meget andet. Hvis du har en klar vision om, hvordan dit akvarie skal se ud, kan du uden tvivl finde den rette pynt hos os.

Gemmesteder til dine fisk

Pyntens primære formål er at være dekorativ og skabe et flot akvarie. Men derfor er der også flere fiskearter, der godt kan finde på at bruge pynten som gemmested. Blandt andet er hullerne ofte meget afholdt af flere fiskearter. Derfor kan det også være en god idé at købe noget pynt, som også kan fungere som en slags gemmested for dine fisk. På den måde slår du to fluer med ét smæk.

I naturen er fiskene vant til at gemme sig fra trusler. Disse trusler består ofte af større fisk, der gerne vil spise de mindre fisk. Derfor skaber du også et mere trygt miljø for dine fisk, når du investerer i dekorationer. I hvert fald hvis nogle af dekorationer også kan udgøre et godt gemmested. Når dine fisk har et trygt og genkendeligt miljø i deres akvarie, vil de også trives bedre. Du skal ikke være bekymret for, om fiskene vil blive bange for et eventuelt dødningehoved eller anden pynt. Fra naturens side er fiskene vant til mange forskellige elementer i havet. Derfor skræmmer pynt som udgangspunkt ikke dem. Det gør mere reelle trusler, såsom større fisk, i stedet.

Hos Dyreportal.dk har vi også et stort udvalg af brugte dekorationer

Når du leder efter din næste dekoration til dit akvarie blandt vores udvalg, finder du også brugte produkter. Her har du også mulighed for at finde nogle mere særegne produkter, som ikke bliver masseproduceret. Med andre ord har du virkelig mulighed for at gøre et fund. Foruden selve udvalget er prisen ofte også bedre. Det skyldes, at de brugte produkter har været anvendt før og derfor ikke står til markedsprisen længere. Nogle gange har de måske lidt brugsspor, men de er af altid af god kvalitet, så du får det bedste til dine fisk.

Skån miljøet ved at vælge brugt

En anden fordel ved at vælge produkter fra vores brugte sortiment, er, at du skåner miljøet. Det gør du, fordi at du hjælper med at holde produktionen nede ved at købe brugt. På den måde skal der ikke anvendes yderligere materialer til at fremstille dit akvariepynt. På samme måde skal der heller ikke anvendes energi eller udledes CO2.

De brugte produkter på vores side befinder sig allerede i Danmark. Derfor skal de heller ikke fragtes langvejs fra. Det betyder igen et mindre CO2-aftryk. Hvis du derfor bekymrer dig for miljøet, er der altså flere fordele ved at vælge brugte produkter til dit akvarie.

Derfor skal du købe dine akvariedekorationer hos Dyreportal.dk

Når du handler på Dyreportal.dk, har du mulighed for at købe nye produkter fra prominente forhandlere. På den måde er du sikret et godt og fejlfrit produkt. Hvis der – mod forventning – skulle være noget galt med produktet, har du har en returneringsret. Lige sådan kan du også vælge fra vores store udvalg af brugte produkter.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge til netop dit akvarie, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores søde og serviceminded personale står klar til at vejlede dig over enten telefonen eller gennem mail. Det er nemlig vigtigt for os, at du ender med det helt rigtige pynt til dit akvarie.