FB

Gnaver tilbehør

Det er meget populært at holde gnavere som kæledyr. Det er eksempelvis kaniner, marsvin, mus og hamstere. Vi sælger alt det gnaver tilbehør, som du kunne drømme om at eje. Det er vigtigt, at dit kæledyr har det rigtige tilbehør, da det ellers kan gå ud over dens trivsel. Vi sælger både nyt og brugt gnaver tilbehør. Du kan se vores store udvalg her på siden eller filtrere resultaterne, så de kun viser tilbehør til en bestemt type dyr såsom kaniner.

Opret annonce

Vælg hvilken kategori du søger dyretilbehør indenfor

Derfor er det vigtigt at du køber det rigtige gnaver tilbehør:

Alle slags gnavere har brug for forskellige former for tilbehør. Selvom det er tamme kæledyr, har de ikke godt af at bo i et tomt bur. Tilbehøret kan være med til at stimulere dem på forskellige slags måder. Til hamstere er det eksempelvis meget populært at købe et såkaldt hamsterhjul. Det er fordi, at de har brug for at bevæge sig utrolig meget – mere end de rent faktisk kan i et bur. Du kan også købe forskellige legetøj til andre kæledyr, som sørger for, at de bliver stimuleret og derfor er både glade og raske.

Når du køber gnaver tilbehør, kan du også vælge ting som gør deres bur mere naturtro. Det kan for eksempel være ved at købe huler eller tunneler, som de kan gemme sig i og bevæge sig rundt i. Det er vigtigt, at de ikke keder sig, og det kan det rigtige tilbehør hjælpe med.

Alle gnavere har brug for et skjul

Det vigtigste gnaver tilbehør er et hus, hvor de kan skjule sig. Dyrene bryder sig nemlig ikke om hele tiden at blive kigget på, og de har behov for et sted, hvor de kan gå hen og være i fred. Vi har et stort udvalg af forskellige skjul til kaniner, så du kan sagtens godt finde et design, som du bryder dig om. Dit kæledyr vil formodentligt være ligeglad med designet. Størrelsen på huset varierer selvfølgelig afhængig af hvilket dyr, som det skal købes til. En kanin har brug for et større skjul end en mus har.

Legetøj sørger for, at dit kæledyr trives godt

Et andet vigtigt gnaver tilbehør er legetøj. Mange gnavere kan godt bruge samme slags legetøj, men det er ikke en garanti. Vi ved, hvor vigtigt det er for dine kæledyr, at du har det rigtige gnaver tilbehør. Det har vi også et stort udvalg af legetøj til dem. Det kan for eksempel være foderbolde, tyggetov eller tunneller.

Det er rigtig vigtigt, at du ikke forsøger at spare penge ved at købe for lidt legetøj. Når dyr lever i bure, kan de rigtig hurtigt komme til at kede sig. Det gør, at de trives dårligt. De kan for eksempel blive deprimerede eller aggressive. Det kan du forhindre ved at sørge for, at de har legetøj, som kan stimulere dem. Hvis du ikke har så mange penge til udstyr, kan du tjekke vores udvalg af brugt gnaver tilbehør.

Vi har et stort udvalg af foderskåle og lignende

Når du har et kæledyr, er det også vigtigt, at du har det rigtige fodertilbehør. Mange kaniner foretrækker en foderskål til deres tørfoder. Din kanin har dog også godt af at spise hø. Du kan for eksempel købe noget tilbehør, så du kan hænge høet op. Hø er til gengæld ikke lige så vigtigt for en mus’ diæt. Det er altså ikke nødvendigvis nødvendigt, at du køber fodertilbehør til hø.

Det er også vigtigt, at dit kæledyr har god adgang til en ordentlig vandkilde. Noget af det vigtigste gnaver tilbehør er derfor en god vandflaske eller vandskål. Kaniner fortrækker ofte en vandflaske. Den hænger uden på buret, mens enden går ind i buret. Det betyder, at der kommer vand ud, når kaninen sutter på den. Det er ofte meget renligt, da det betyder, at dit kæledyr ikke kommer til at spilde vand eller lignende.

Andre kæledyr såsom for eksempel hamsteren foretrækker en ordentlig vandskål. Det varierer meget, og det kan være en fordel at lade dit kæledyr prøve begge vandkilder. Så kan du nemlig se, hvad de bedst kan lide. Du kan købe både en vandskål eller en vandflaske her hos Dyreportal.  

Køb brugt gnaver tilbehør hos Dyreportalen.dk

Vi ved som sagt, hvor vigtigt det er, at du har det bedste gnaver tilbehør. Vi ved dog også godt, at det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse. Generelt er det dyrt at have kæledyr, så der er bestemt ikke noget galt med at forsøge at spare lidt penge en gang imellem. Du kan spare penge ved at købe noget af dit gnaver tilbehør brugt. Brugt gnaver tilbehør behøver ikke betyde dårligt eller ødelagt gnaver tilbehør.

Udover vores spritnye gnaver tilbehør har vi også et stort udvalg af brugt gnaver tilbehør her hos Dyreportal. Vi sørger selvfølgelig for, at vi ikke sælger noget udstyr, som er gået i stykker. Alt det, som du kan købe her, vil være i god stand. Standen vil dog ikke være perfekt. Du kan godt risikere, at der er lidt skønhedsfejl hist og her. Men det har altså ikke nogen indvirkning på funktionen af udstyret.