FB

Hundelegetøj

Hunde elsker at lege. De kan faktisk ikke få nok af det. Når de leger, bliver de aktiveret og stimuleret – og det gør, at de har det godt og trives. Der er derfor enormt vigtigt, at din hund har adgang til en masse forskelligt legetøj. Forskelligt legetøj kan nemlig stimulere på forskellige måder. Du kan købe et væld af forskelligt hundelegetøj hos Dyreportal.dk. Vi sælger også brugt hundelegetøj, hvis du gerne vil spare lidt penge.

Opret annonce

Vælg hvilken kategori du søger dyretilbehør indenfor

Hundelegetøj til gåturen

Når du går tur med din hund, bliver den automatisk aktiveret og stimuleret. Den kommer ud og oplever en masse nye ting. Det kan være, at den møder andre hunde eller mennesker. Der er masser at se og snuse til. Men hvis du gerne vil aktivere din hund lidt mere, kan du med fordel tage lidt hundelegetøj med ud på gåturen.

Der findes rigtig meget forskelligt legetøj, som du kan tage med udenfor. Det kan være noget så enkelt som en tennisbold. Hunde elsker nemlig at lege apport. Du kan også sagtens kaste noget andet end en tennisbold; der findes mange andre typer apportlegetøj, som du kan købe i stedet for en bold. Vi har en masse hundelegetøj til salg, som vil passe rigtig godt til en gåtur.

Tyggelegetøj

Det er vigtigt for hunde, at de har noget at tygge i. Det stimulerer dem nemlig også. Når de tygger, bliver dens tænder blandt andet plejet.

Hvis din hund ikke har adgang til noget tyggelegetøj, vil du hurtigt opleve, at den kommer til at tygge i en masse andre ting. Det kan eksempelvis være dine sko eller din sofa. Det er derfor til jer begges fordel, hvis du køber noget af det tyggelegetøj, som du kan se her på siden.

Bolde er altid et hit

Hvis du er i tvivl om hvilket hundelegetøj, som du skal købe til din hund, er en bold altid det sikre valg. Hunde elsker bolde.

Bolde er et rigtig godt hundelegetøj, da hunden sagtens lege med bolden alene. Hunde er gode til at underholde sig selv på den måde.

Hunde elsker dog også at lege med mennesker – og her er bolde også det perfekte valg. De kan kastes med eller sparkes til. Du kan både købe lidt hårdere bolde, som kan blive kastet langt. Men du kan også vælge nogle bløde bolde, som din hund let kan bide i.

Skal din hund have et pivedyr?

Hunde elsker pivedyr – sandsynligvis mere end deres ejere. Lyden kan godt være ret irriterende, men det er ofte det værd. Hunden får nemlig rigtig meget ud af at lege med pivedyret. For eksempel bliver hundens tyggeevne stimuleret.

De fleste pivedyr er lavet af latex. Det er ikke til fare for hunden, men du skal selvfølgelig stadig være opmærksom på, at det ikke bliver ødelagt så meget, at hunden kan blive kvalt.

Pivedyr fås i rigtig mange designs. Du kan se dem, som vi har til salg her på siden. Der er et stort udvalg, så du kan sagtens finde en, som din hund godt vil kunne lide.

Hundelegetøj specielt til hvalpe

Hvis du har en hvalp, kan du faktisk købe hundelegetøj specielt til dem. Hvalpelegetøj kan dog være rigtig mange forskellige ting, og det er ofte designet på en måde, hvor det skåner hvalpens tænder. De kan nemlig godt være lidt følsomme, mens hunden stadig er ung.

Legetøjet kan også være med til at træne dens motorik eller sociale egenskaber. Det kan for eksempel være et reb eller mindre bamser.

Hvalpelegetøj er med til at stimulere din hund, og du kan ofte også opdrage din hvalp samtidig med, at du leger med den. Det kan gøre træning til en hyggelig fornøjelse fremfor noget hårdt.

Hundelegetøj til fodertiden

Du kan købe rigtig meget legetøj, som din hund kan bruge, når den skal fodres. Det kan for eksempel være en bold, som du putter tørfoderet ind i. Når hunden ruller bolden rundt, vil maden lige så stille falde ud. Det stimulerer din hund, da den skal tænke sig lidt om. Denne type hundelegetøj kan også hjælpe, hvis din hund spiser meget hurtigt.

Du kan også købe madskåle, som har forskellige teksturer og huller, som maden falder ned i. Det betyder, at din hund skal arbejde lidt mere for at få adgang til maden.

Du kan også købe tæpper og måtter, hvor du kan skjule godbidder i små lommer og lignende. Det underholder din hund samtidig med, at dens lugtesans bliver trænet.

Vil du spare penge og købe brugt hundelegetøj?

Hvis du gerne vil købe din hund en masse hundelegetøj, men synes, at det er lidt dyrt, kan du vælge at købe det brugt. Det er ikke noget galt med at købe brugt hundetilbehør. Her på siden sælger vi både nyt og brugt hundelegetøj. Der er bestemt ikke noget galt med standen. Vi vil bare gerne give dig chancen for at spare lidt penge, for vi ved nemlig godt hvor dyrt, det kan være at have en hund som kæledyr.