FB

Kanin tilbehør

Har du allerede en kanin eller overvejer du at få en? Så er du kommet til det rigtige sted! Hos Dyreportal.dk sælger vi både nyt og brugt kanin tilbehør. Når du har en gnaver som kæledyr, er det enormt vigtigt, at du har det rigtige udstyr. Ellers kan det nemlig ske, at din gnaver ikke trives. Du kan se vores store udvalg af kanin tilbehør her på siden.

Opret annonce

Vælg hvilken kategori du søger dyretilbehør indenfor

Din kanin vil elske dig, hvis du køber legetøj

Når du har hvilket som helst kæledyr, er det enormt vigtigt, at du køber den noget legetøj. Det er fordi, at de godt kan komme til at kede sig, hvis de bare bor i et bur det meste af tiden. Hvis de keder sig, kan de blive deprimerede og trives ikke længere. Det kan føre til, at de også bliver aggressive. Vi sælger forskellige typer af legetøj indenfor kategorien kanin tilbehør, og de kan stimulere din gnaver på forskellige måder.

Der findes for eksempel legetøj, som er lavet til, at det bliver tygget i. Det er med til at styrke deres tænder og sørge for, at de ikke vokser sig for lange. Du kan også købe noget legetøj, som skal få din gnaver til at tænke sig om. Det aktiverer dens hjerne. Det kan for eksempel være noget, som den skal snuse sig frem til. Det er meget populært at købe ting, som kan gemme på godbidder. Så skal den være lidt kreativ, før den får adgang til de lækre godbidder. Du kan sagtens købe lidt forskelligt legetøj, så dit kæledyr kan vælge imellem noget forskelligt kanin tilbehør.

Husk at købe et skjul

Denne type gnaver er vant til at grave lange tunneller udenfor, som de kan skjule sig i. Det er derfor vigtigt, at de har et sted at skjule sig. Der findes mange typer af skjul, som du kan købe og sætte ind i dens bur. Mange skjul er faktisk formet som huse. Dit kæledyr vil naturligvis være ligeglad med, hvordan dens skjul ser ud, men det betyder ikke, at du ikke godt kan købe et flot skjul.

Der findes både små og store skjul. Hvis dit kæledyr har et stort bur, kan du sagtens købe mere end et skjul. Du kan også sagtens vælge at købe et større skjul, hvis du har mere end en gnaver.

Uden mad og drikke…

… Duer kaninen ikke. Det er derfor vigtigt, at du får købt en ordentlig vandflaske og madskål.

Det betyder ikke så meget, hvilken madskål du vælger. Men vandkilden kan faktisk godt betyde meget. Nogle vælger at købe en vandskål, men det kan ikke altid svare sig. Du kan nemlig risikere, at den bliver væltet, og så bliver buret helt vådt. Det kan ofte meget bedre svare sig at købe en vandflaske, som den skal sutte på.

Udover tørfoder og grøntsager spiser denne type gnaver også hø. Det er faktisk en virkelig vigtig del af deres diæt. Derfor kan det også godt være en god idé at købe noget, som høet kan være i. Du kan se vores udvalg af kanin tilbehør såsom madskåle og vandflasker her på siden.

Skal din kanin også kunne komme udenfor?

Kaniner er normalt vilde dyr, som løber rundt udenfor. Det er klart, at dit kæledyr ikke nødvendigvis skal kunne løbe frit rundt udenfor, men de har tit rigtig godt af at komme udenfor nogle gange. Derfor vælger mange ejere at investere i et ude bur. Du kan sagtens købe et helt ude bur, så dit kæledyr kan leve udenfor om sommeren.

Hvis du ikke har lyst til, at den skal tilbringe nætterne udenfor, kan du i stedet vælge bare at købe en løbegård. En løbegård kan være rigtig smart, da din kanin bare kan komme udenfor i et par timer og løbe lidt rundt. Det betyder også, at den kan spise frisk græs – og det elsker de ofte!

Andet vigtigt kanin tilbehør

Der findes også andet vigtigt kanin tilbehør, som du måske ikke har tænkt på. Det er for eksempel en transportkasse. Selvom du ikke har planer om at flytte rundt på din gnaver, er det stadig enormt vigtigt, at du har en transportkasse. Det kan nemlig sagtens ske, at den skal til dyrlægen. Så er det rart at have en transportkasse stående klar.

Hvis du gerne vil ud at gå med din gnaver, er det også en god idé at anskaffe dig en god sele. Så kan du let tage den udenfor og give den lidt frisk luft. Du skal også bruge en sele, hvis du for eksempel vil gå til kaninhop. Sidst men ikke mindst skal du undersøge, hvordan du bedst plejer din kanins pels. Hvis den har meget lang pels, kan det for eksempel være nødvendigt at købe nogle børster. Derudover er det en god idé at købe en negleklipper også.

Køb dit kanin tilbehør brugt

Rigtig meget kanin tilbehør kan du købe brugt. Hos Dyreportal sælger vi både nyt og brugt kanin tilbehør. Det gør vi, fordi vi godt ved, at det hele ikke behøver være spritnyt. Meget kanin tilbehør kan sagtens genbruges. Alt det brugte udstyr, som vi sælger, vil naturligvis være i fin stand. Der vil ikke være noget, som er ødelagt, men du kan sagtens forvente, at der vil være skønhedsfejl og spor efter brug. Når du køber brugt kanin tilbehør hos os, kan du forvente at spare en del penge. Det er en af de bedste grunde til at købe brugt udstyr. Det er nemlig i forvejen dyrt at have kæledyr, så det gælder om at spare der, hvor man kan.