FB

Hundeseng til salg

Det er meget vigtigt, at din hund har en god hundeseng. Hunde sover nemlig rigtig meget; en hund sover faktisk i gennemsnit 13-14 timer på et helt døgn. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at de ligger godt, mens de sover. Hos Dyreportal.dk kan du se et stort udvalg af hundesenge. Vi sælger både nye og brugte senge, så du kan sagtens finde en seng i et prisleje, som er til at betale.

Opret annonce

Vælg hvilken kategori du søger dyretilbehør indenfor

Hvad er forskellen på en hundeseng og en hundekurv?

Forskellen på de to er faktisk ikke særlig stor. En hundeseng kan have rigtig mange former og være lavet af forskelligt materiale. Den er dog ofte meget blød. En hundekurv har derimod ofte en hård skal. Her er der lagt puder og madrasser i, så den stadig er blød og behagelig.

En hundekurv har den fordel, at den let kan vaskes og rengøres. Til gengæld er den svær at pakke væk grundet den ydre skal. En hundeseng kan derimod let foldes sammen, da den er mere fleksibel. Men den kan være svær at vaske i vaskemaskinen, hvis den er meget stor.

Sådan finder du den rigtige størrelse hundeseng

Hvis du har en stor hund, skal den selvfølgelig have en relativ stor seng. En lille hund skal have en mindre seng. Det er en dårlig idé at købe en meget stor seng til din lille hund, da den ikke kan putte sig ordentligt i sengen, og det kan betyde, at den ikke føler sig lige så tryg.

Størrelsen afhænger dog også af, hvordan din hund sover. Hvis din hund for eksempel godt kan lide at strække sig, skal den selvfølgelig have en større hundeseng, så der er plads til, at den kan gøre det. Det kan være en god idé at måle hvor meget plads, din hund rent faktisk optager, når den sover. Så er det meget lettere for dig at finde den rigtige størrelse seng til din hund.  

Hvor skal hundesengen stå?

Sengen skal stå et sted, hvor din hund kan føle sig helt tryg. Det afhænger derfor meget af din hund. Du kan for eksempel stille sengen inde på dit værelse, i stuen eller i et bryggers.

Derudover skal hundesengen selvfølgelig ikke stå et sted, hvor der er alt for meget larm og aktivitet. Det kan nemlig ødelægge din hunds søvn. Men det kan også være en dårlig idé at sætte den et meget afsides sted, da den så ikke vil føle sig som en del af fællesskabet.

Har du mere end en hund?

Så skal du købe mere end en hundeseng. Det er meget vigtigt, at hver hund har sin egen seng. Det er nemlig meget sandsynligt, at de lægger sig til at sove på samme tid. Du kan dog godt risikere, at de vælger at dele seng eller sove i forskellige senge hver nat. Det gør overhovedet ikke noget. Dine hunde skal nok selv finde ud af, om de vil have deres egen seng eller ej. Det vigtige er egentligt bare, at de altid kan finde et sted at sove i fred.

 

Dyreportal.dk har et stort udvalg af hundesenge

Hos Dyreportal.dk kan du snildt finde en seng, som passer til dine behov. Vi har rigtig mange at vælge i mellem. Hvis du hellere vil have en hundekurv, er det bestemt også en mulighed. Hvis du har en lille hund eller en hvalp, kan det være, at de godt kan lide at skjule sig lidt. Så kan du vælge at købe en hule fremfor en åben seng.

Vi har også rigtig mange farver at vælge i mellem. Du kan altså sagtens finde en farve, som passer til resten af dit hus. En hundekurv eller -seng behøver bestemt ikke være en grim tilføjelse. Vi har en seng til dig og din hund lige meget hvilken størrelse, som I har brug for. Vi har hundesenge til hvalpe, små hunderacer, mellemstore hunderacer og de helt store hunderacer som for eksempel en Grand Danois.  

Spar penge, og køb en brugt hundeseng

Hos Dyreportal.dk har vi både nye og brugte hundesenge. Derfor kan vores udvalg af senge godt variere lidt. Vi har dog altid et stort udvalg, så du har lidt forskelligt at vælge i mellem.

Hvis du vælger at kigge på vores brugte hundesenge, har du en god chance for at spare lidt penge. Brugt hundetilbehør er nemlig en del billigere end helt nyt hunde tilbehør. Standen vil selvfølgelig variere en smule – det er trodsalt brugt. Men det betyder altså ikke, at du kan risikere at betale for noget, som er gået i stykker. Vi sørger for, at du altid vil modtage en vare, som fungerer, som den skal. Bare rolig.

Det er i forvejen dyrt at have en hund som kæledyr. Du skal for eksempel betale for foder, legetøj, forsikring, hundesnor og hundeseler samt måske dyrlægeregninger. Så hvorfor ikke spare og købe en brugt hundeseng hos Dyreportal.dk?