FB

Diverse til fugle

Hvis du holder fugle som kæledyr, er det vigtigt, at du giver dem de rette vilkår, så de kan trives. Først og fremmest kræver fugle en del plads. Deres bur skal være stort nok til, at de kan flyve rundt derinde. Alternativt skal de dagligt have lov til at komme ud i stuen eller et andet rum, hvor de kan flyve rundt. Derudover er det også vigtigt, at fugleburet er godt indrettet.

Blandt andet har dine fugle brug for pinde, de kan sidde på. De har også brug for vand- og foderskåle samt andet udstyr. Alt det kan du finde her på siden. Vi fører både brugt og nyt udstyr til fugle, så derfor har vi artikler i alle prisklasser.

Opret annonce

Vælg hvilken kategori du søger dyretilbehør indenfor

Sørg for pinde, som fuglene kan sidde på

Uanset om du har et lille eller stort fuglebur, er det vigtigt, at du indretter fugleburet med nok pinde. Når fugle ikke flyver, foretrækker de nemlig at sidde på pinde. I naturen undgår fugle en del rovdyr ved at placere sig højt oppe i luften, hvor de ikke kan nås. Derfor ligger det til fuglenes natur at sidde på pinde.

Når du gerne vil købe pinde til dit fuglebur, har du forskellige muligheder. Der findes alt fra små plastikpinde, som du kan placere i undulatburet til store og tykke grene, der egner sig bedre til de store fuglebure. Hvilken slags pinde du bør vælge, kommer helt an på hvilken type fugl du har, og hvilken type bur du anvender. Som udgangspunkt er det en god idé at finde en pind, der er så naturtro som muligt. Det skaber et mere naturligt og genkendeligt miljø for dine fugle.

Diverse former for legetøj, der kan underholde fuglene

Alt afhængig af hvilken fugleart du holder, vil fuglen elske legetøj. For eksempel er undulater ofte helt vilde med legetøj. Legetøjet kan aktivere fuglen, så den ikke keder sig i buret. Når det kommer til fuglelegetøj, er det næsten kun fantasien der sætter grænser. Her kan du vælge mellem mange forskellige ting. For eksempel kan du købe gynger, som fuglene kan gynge på. Eller du kan købe trapper, som de kan gå op af. Du kan også købe klokker, som fuglene kan spille på. Eller reb som de kan klatre op af.

Når du køber dit fuglelegetøj hos os, er du altid sikret legetøj af høj kvalitet, der er forsvarligt at anvende. Derfor skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt dine fugle kommer til skade. Legetøjet er kvalitetstestet og klar til brug.

Diverse former for net til at fange fuglene med

Nogle gange kan det blive nødvendigt at fange dine fugle. Det kan for eksempel være, at du har ladet dem flyve rundt i stuen, udestuen eller i et andet rum. Eller det kan være, at du har et stort fuglebur, og du gerne vil fange en af fuglene. Der kan være mange gode grunde til, at du ønsker at fange din fugl. Måske har du en mistanke om, at fuglen er syg eller skadet. I så fald kan det være en god idé at fange fuglen og undersøge den. Eller eventuelt lade en dyrlæge tjekke fuglen.

Uanset årsagen til at du gerne vil fange dine fugle, får du brug for det rette redskab. Derfor er det altid en god idé at have et eller flere fangstnet, når du holder fugle. Med dem kan du langt nemmere få fanget dine fugle.

Diverse former for snacks og foder

Når du holder fugle, har de naturligvis også brug for foder. Derfor finder du også et stort udvalg af forskellige slags foder og snacks til fugle i vores sortiment. Hvilken slags foder du bør vælge, vil igen afhænge af, hvilken fugleart du holder. Alt vores foder er fra anerkendte producenter og er af høj kvalitet. Derfor er foderet det rette valg for dig, der kun vil have det bedste af det bedste til dine fugle. Både foderet, såvel som snacksene, er både nærende og sundt, så dine fugle får de bedste vilkår for at trives.

Køb diverse former for udstyr til fugle hos Dyreportal.dk

Uanset om du gerne vil købe nyt eller brugt udstyr til dine fugle, finder du altid et stort sortiment hos os. Vi fører diverse kendte mærker inden for fugleudstyr. Når du køber nyt udstyr til dine fugle hos os, er du derfor altid garanteret en høj kvalitet – og naturligvis en reklamationsret hvis produktet – mod forventning – har fejl eller mangler.

Hvis du gerne vil have en høj kvalitet til en lavere pris, bør du kigge på vores store sortiment af brugt udstyr til dine fugle. Her finder du også diverse kendte mærker. Det brugte udstyr har tidligere været anvendt af andre fugleejere. Derfor kan produkterne have nogle brugsspor. De er dog stadig af god kvalitet og forsvarlige at anvende i dit fuglebur. Ofte kan du spare en del penge, hvis du vælger brugt udstyr frem for nyt – og så er det bedre for miljøet. Hvis du er i tvivl om, hvilket udstyr du bør vælge, står vores imødekommende og dygtige personale altid klar til at hjælpe dig.