FB

Tilbehør til akvariefisk

Som ejer af et akvarie er det vigtigt at udsmykke akvariet med det helt rigtige tilbehør. Det har flere gavnlige effekter, fordi det både øger fiskenes trivsel, dekorerer akvariet og gør akvariet mere funktionelt. Her på siden finder du masser af tilbehør til dit akvarie. Der er annoncer for alt fra varmeplader og akvariepumper til smukke mineraler og vandplanter. Du vil både kunne finde nyt og bruge tilbehør til dit akvarie. Du kan også læse om, hvilket tilbehør, der er vigtigt at have for at holde akvarie, og hvilket tilbehør du kan bruge til at udsmykke dit akvarie.

Opret annonce

Vælg hvilken kategori du søger dyretilbehør indenfor

Varmeplader

Det er vigtigt at temperere vandet i dit akvarie, så dine akvariefisk lever i det bedst mulige miljø. Til det formål skal du bruge en varmeplade, der kan varme akvariet op, samt et termostat, der kan fortælle dig, om vandet i akvariet har den korrekte temperatur. Når du køber akvariefisk, vil du typisk få at vide, hvilken temperatur de trives bedst ved. Alternativt kan du undersøge det på nettet, hvis du mangler informationen.

Når du skal vælge en varmeplade, bør du forholde dig til varmepladens størrelse og dens strømforbrug. Det er smartest at have en varmeplade, der dækker det meste af bunden af dit akvarium. På den måde bliver akvariet varmet op på mere effektiv vis.

Varmepladens strømforbrug har selvfølgeligt en effekt på din elregning. En varmeplade, der bruger mere strøm kan dog også producere mere varme, hvilket nogle gange kan vise sig at være nødvendigt for at nå den ønskede vandtemperatur i dit akvarium.

 

Termostater

Det er vigtigt at have et termostat til dit akvarium, fordi det kan fortælle dig, om du opnår den rigtige temperatur i dit akvarievand. Hvis temperaturen viser sig at være for høj eller for lav, kan du ændre indstillingerne på din varmeplade, så du kan ramme den ønskede temperatur.

Der findes både analoge og digitale termostater, som dybest set tjener det samme formål. De analoge termostater med kviksølv udmærker sig ved at være strømfrie. Nogle mennesker finder det lettere at aflæse et digital termostat, og det kan i nogle tilfælde give en lidt mere præcis aflæsning, fordi det aflæses ved at man læser tal på en skærm.

 

Pumper

Fra naturens side lever fisk i hav, søer og floder, der alle har en vis grad i cirkulation i vandet. For at simulere det, kan du installere en pumpe i dit akvarie, som skaber cirkulation i vandet.

Pumpen bidrager samtidig til at modvirke algedannelse i dit akvarie, så arbejdet med vedligehold og rengøring bliver mindre krævende.

På vores side kan du finde pumper i mange forskellige størrelser og af forskellig styrke. Til store akvarier er det nødvendigt at have en forholdsvis stærk pumpe til at skabe tilstrækkeligt med cirkulation. Til de mindre akvarier, kan du sagtens bruge en mindre pumpe.

 

Planter og mineraler

Et akvarium er ikke bare en beholder til fisk. Det er også en udstilling, der kan være en flot tilføjelse til indretningen af et hjem. Derfor er det meget populært at dekorere akvarier med vandplanter og mineraler. Det skaber også et mere naturtro miljø for fiskene, hvilket fremmer deres sundhed og trivsel.

På vores side kan du finde et væld af vandplanter og mineraler i mange forskellige udformninger. Mulighederne for, hvordan du vil indrette dit akvarium er mange, og du vil kunne blive inspireret af at kigge lidt rundt i annoncerne på siden.

 

Tilbehør til rengøring

En del af at holde akvarium er at holde det rent og pænt. Det er flottest at se på, og er også meget vigtigt for fiskenes sundhed. Rengøring af et akvarium er klart lettest, hvis du har det rigtige udstyr. Som minimum bør du have en algeskraber og et net.

Algeskraberen er ideél til at fjerne de alger, der kan gro på ruden på dit akvarium. Derfor er den så godt som uundværlig, når du skal gøre dit akvarium rent.

Med et net kan du let fjerne skidt, der har hobet sig op i akvarievandet. Sørg blot for at have et net, der har forholdsvis fine masker, så du kan fange så meget skidt som muligt.

Der findes masser af andre produkter, der kan gøre rengøringsprocessen meget lettere. Tag blot et kig igennem salgsannoncerne her på siden, for at lade dig inspirere af alle de rengøringsprodukter, der får dit akvarie til at skinne som nyt.

 

Har du tilbehør til akvarier til salg?

Hvis du har noget tilbehør til akvarier, du gerne vil sælge, kan du let og hurtigt oprette en salgsannonce her på siden. Hver eneste dag har vi mange potentielle købere, der besøger vores side. Det skaber rigtigt gode vilkår for at få afsat de varer, du ligger inde med.

 

Fandt du ikke det akvarietilbehør, du stod og manglede?

Hvis du, mod forventning, ikke fandt det akvarietilbehør, du ledte efter på vores side, er det en oplagt mulighed for dig at oprette en søgeannonce her. Med en søgeannoncen lader du mulige sælgere vide, at du er på udkig efter et bestemt produkt. Det kan ofte hjælpe dig til at komme i kontakt med en mulig sælger af det specifikke stykke tilbehør, du mangler.